Avatar billede Gummi4nd Praktikant
15. februar 2018 - 19:36 Der er 2 kommentarer

Formatering går galt.

Jeg har forsøgt at formater min samsung pc den gik i stå inden den var færdig. nu kan jeg slet ikke tænde den. Nogle gode råd?
Avatar billede mort1 Ekspert
15. februar 2018 - 20:25 #1
Du må prøve at geninstallerer styreprogrammet, som du forhåbentlig har på dvd eller andet selvstartende medie, og så starte forfra
Avatar billede ErikHg Ekspert
15. februar 2018 - 20:34 #2
Er det en stationær eller en bærbar? Hvilken Windows version er der tale om, Windows 7, 8, 8/1 eller 10 ?
Har du en installationsdisk, så prøv at trykke på startknappen, og derefter på F12. Derved skulle der gerne komme en menu op, hvor du kan vælge med piltasterne.
Vælg DVD-drevet og tryk på enter-knappen. Nu skulle maskinen gerne genstarte, og indlæsningen af DVD´en begynde.
Hvis ikke du har en DVD så kan Windows downloades på en USB-nøgle (med plads nok) Dette kræver naturligvis at du har adgang til en anden computer, du kan komme på nettet med. Når Windows så er downloadet til USB-nøglen, fjernes denne - husk at slukke pc´en inden nøglen fjernes, eller brug sikker fjernelse af hardware - tag derefter USB-nøglen og sæt den i maskinen hvor som Windows skal installeres på. Tryk på startknappen, og vælg USB, tryk enter, derved genstarter maskinen og installationen begynder (forhåbentlig)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester