hkv Mester
13. marts 2018 - 13:05 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Send mails fra anden adresse

Min datter ejer et domæne, som er hostet hos Unoeuro. Hun har sat en mailkonto op, hvor alle hendes mails videresendes til hendes gmail. Det har hidtil virket perfekt, og hun har i gmail kunnet sende mails med hendes Unoeuro mail som afsender. Men nu har hun via sit kontrolpanel hos Unoeuro ændret sit password, og det har bevirket, at når hun modtager en mail på sin PC, kan hun ikke svare denne mail. Hun får en fejlmeddelelse om at meddelelsen ikke blev leveret. Jeg formoder, at det er fordi hun på sin pc, i gmail, skal ind og ændre sit password til det, som hun har ændret det til hos Unoeuro. Jeg kan bare ikke finde ud af hvor. Kan nogen her hjælpe med det. På forhånd tak. Med venlig hilsen hkv.
puren Guru
13. marts 2018 - 15:06 #1
ved ikke hvordan det funger på pc men i deres webmail har jeg ingen problemer..

jeg går i gmail > tandhjulet på højre side > indstillinger > konti > der kan jeg sætte det hele op vær opmærksom på at man skal bruge pop3 og ikke imap
hkv Mester
16. marts 2018 - 11:34 #2
Løsningen var, ganske rigtigt, at få rettet sit password i gmail:
Tandhjulet - konti - rediger oplysninger - skrive nyt password.
Hilsen hkv
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Guldkorn fra it-toppen: Det skal CIO'en fokusere på i 2019
Første del: Hvad skal stå øverst på din strategiske dosmerseddel i 2019? Er det i år, I skal igang med blockchain, eller er det måske på tide at få taget et alvorsord med topchefen om, hvordan it kan bidrage til forretningen? Computerworld har spurgt en række profiler fra it-toppen om, hvad de mener, at du skal have fokus på det kommende år.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Ny rapport – Vi har målt jobglæden i 20 udvalgte it-virksomheder
IT-specialister er blandt de mest eftertragtede faggrupper på det danske arbejdsmarked, og der er hård konkurrence om kandidater til ledige stillinger. Den første samlede jobglædeundersøgelse på it-jobmarkedet tyder imidlertid på, at it-specialister i vidt omfang mangler viden om, hvad virksomheder i branchen kan tilbyde dem som medarbejdere. Undersøgelsen er gennemført primo oktober 2018 og giver et unikt indblik i, hvilke faktorer it-specialister på det danske arbejdsmarked lægger vægt på i deres valg af arbejdsplads.