hkv Juniormester
13. marts 2018 - 13:05 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Send mails fra anden adresse

Min datter ejer et domæne, som er hostet hos Unoeuro. Hun har sat en mailkonto op, hvor alle hendes mails videresendes til hendes gmail. Det har hidtil virket perfekt, og hun har i gmail kunnet sende mails med hendes Unoeuro mail som afsender. Men nu har hun via sit kontrolpanel hos Unoeuro ændret sit password, og det har bevirket, at når hun modtager en mail på sin PC, kan hun ikke svare denne mail. Hun får en fejlmeddelelse om at meddelelsen ikke blev leveret. Jeg formoder, at det er fordi hun på sin pc, i gmail, skal ind og ændre sit password til det, som hun har ændret det til hos Unoeuro. Jeg kan bare ikke finde ud af hvor. Kan nogen her hjælpe med det. På forhånd tak. Med venlig hilsen hkv.
puren Forsker
13. marts 2018 - 15:06 #1
ved ikke hvordan det funger på pc men i deres webmail har jeg ingen problemer..

jeg går i gmail > tandhjulet på højre side > indstillinger > konti > der kan jeg sætte det hele op vær opmærksom på at man skal bruge pop3 og ikke imap
hkv Juniormester
16. marts 2018 - 11:34 #2
Løsningen var, ganske rigtigt, at få rettet sit password i gmail:
Tandhjulet - konti - rediger oplysninger - skrive nyt password.
Hilsen hkv
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM efter overtagelsen af 300 KMD-medarbejdere: "Vi har ikke planer om at indføre tryghedsaftaler"
Interview: IBM ønsker ikke at indføre tryghedsaftaler. Det er meldingen fra selskabets kommunikationschef, Benedicte Strøm, der understreger, at selskabet vil overholde sine forpligtelser over for de 300 KMD-ansatte, der overflyttes til virksomheden fra begyndelsen af oktober.
Computerworld
KMD tæt på milliardaftale med IBM: Klar til at outsource infrastruktur og hundredevis af medarbejdere
Ifølge Computerworlds oplysninger er KMD tæt på at outsource selskabets infrastruktur og driftsopgaver til IBM. Det betyder, at flere hundrede medarbejdere vil blive berørt af den flerårige aftale, som har en årlig værdi på omkring 500 millioner kroner.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.