lurup Ekspert
13. marts 2018 - 14:00 Der er 1 løsning

Skifte billeder i et ark ud fra database

Jeg har et regne ark med 200 elever hvor de kan se deres pladser i spisesalen.

Jeg bruger en del tid på der 4 gange om aret hvor de skifter plads i spisesalen
Det er lavet på et stykke A5 ark med 6 billeder på hver for hver bord.
Fx bord 1 er med elev 3, 67, 89, 100, 150, 167.
Jeg har alle billeder af eleverne liggende i en mappe ( kunne være c:/ billeder) som skal være på mit A5 ark.
Kan jeg lave så jeg har en side med elev nummer ud fra hver bord og ud fra det finder den selv de rigtige billeder som denne her under
Bord 1
3
67
89
100
150
167
Bord 2
4
17
24
55
78
88
falster Ekspert
13. marts 2018 - 15:23 #1
Det burde kunne laves med brevfletning i Word.

Hoveddokumentet er så et Worddokument med en side for hvert bord (hvor du så flytter numrene rundt.) Og datakilden (f.eks.) et Excelark, som beskrevet her (man skal nok holde tungen lige i munden):

https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/msoffice_word-mso_other-mso_archive/mail-merge-with-variable-pictures-using-word-2013/32c9b910-06b8-4b9e-80eb-ccd39c22afa4
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Mangel på arbejdskraft kan tvinge Universal Robots væk fra Danmark: "Vores ejere er ikke religiøse med, hvor vi skal ligge henne"
Interview: Universal Robots' ekstreme vækst har også en bagside. Selskabet har store udfordringer med at få kompetente folk og må derfor kigge til udlandet, men det er svært at få den udenlandske arbejdskraft til Danmark. Robotfirmaet fra Odense prøver nu at råbe de danske politikere op. "Vi er født i Danmark, men købt af en amerikansk virksomhed, og vores ejere er ikke religiøse med, hvor vi skal ligge henne," lyder det.
Computerworld
Her er de tre nye iPhones: Apple har netop præsenteret to frække topmodeller samt en helt ny "folketelefon"
Apple har netop løftet sløret for tre nye iPhones. Den ene af dem er måske det tætteste Apple kommer på en folketelefon
CIO
Machine learning og kunstig intelligens med Jesper Steen Møller "Der er rigtigt meget teknik som for nogen ser nærmest magisk ud"
Tech fra Toppen: Hvornår det giver mening at bruge machine learning - og hvordan du kommer bedst muligt i gang? Få svaret i den seneste udgave af Computerworlds podcast "Tech fra toppen" med datalog Jesper Steen Møller.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Den evigt forandrende rolle som it-manager – sådan ser fremtiden ud!
Rollen som it-manager har ændret sig meget, og bliver fremadrettet endnu vigtigere i enhver organisation, i takt med at teknologien udvikler sig. Det betyder at hverdagen er fyldt med mange udfordringer, som hele tiden stiller krav til medarbejderne og deres evne til at have de rette kompetencer. Hvad fremtiden bringer kan ingen spå om, men du får et bud på hvordan en it-managers hverdag ser ud i 2020, og hvilke løsninger der kan være vejen frem. Silotænkningen er fortid og det kræver at du som it-manager hele tiden tænker innovativt for at være på forkant. Hvordan du tilpasser dig til fremtiden, går vi i dybden med i dette Whitepaper.