Henry Poulsen Novice
14. marts 2018 - 12:02 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Mail signatur i Office 365 Outlook Mail.

I en idrætsklub er jeg Webmaster for DBU Klub CMS hjemmeside og foreningens Office 365 Outlook Mail.
Vi er mange administratorer der bruger den samme Mail.
Jeg kan i indstillinger lave Mail Signatur  men...
Hvis jeg opretter den, er det så kun mails fra min enhed der forsynes med signaturen, eller bruges min signatur også på mails fra de øvrige brugeres enhed?
Henry Poulsen Novice
14. marts 2018 - 12:23 #1
Hver administrator har unik login til både Klub CMS og Office 365 Outlook Mail
ink Ekspert
14. marts 2018 - 12:30 #2
Det må være meget enkelt at sende et par test mails fra forskellige administratorer 😀
mort1 Seniormester
14. marts 2018 - 13:20 #3
Hvis det er Outlook og udbyderen tilbyder det nødvendige antal e-mail adresser - så vælger man sin egen adresse inden man afsender mailen
https://ibb.co/mDqpnx
Henry Poulsen Novice
15. marts 2018 - 14:33 #4
Tak for jeres indput, Vi bruger 1 mailadresse, så der kan ikke laves adskillelse på den måde. Men det er da simpelt at jeg prøvesender en mail til andre i administrator gruppen.
Tak for hjælpen
mort1 Seniormester
15. marts 2018 - 17:01 #5
Nu ved jeg jo ikke, hvordan DBUs hoasting er skruet sammen, men de fleste udbydere tilbyder, som jeg tidligere har skrevet, et antal (ofte mange eller ubegrænset) mail adresser med samme "efternavn". så kan man oprette sin egen adresse f.eks. jan-olsen a dbu.dk, bent-olsen a dbu.dk, ole-olsen a dbu.dk osv, osv.
Har du undersøgt den mulighed - Det er jo sjældent at et firma eller en klub kun har brug for en enkelt adresse.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Peter Schleidt står i spidsen for et it-budget på 1,2 milliarder kroner i Jyske Bank: "Der kommer til at ske enormt meget i branchen, og teknologien bliver helt afgørende"
Interview: Peter Schleidt står i spidsen for al digitalisering i Jyske Bank, der med et it-budget på 1,2 milliarder kroner for alvor kan gøre en forskel på området. Men selv med et så stort budget skal der fokuseres. Og tænkes i nye baner. "Der sker noget på digitaliseringsfronten alle steder i Jyske Bank," siger direktøren.
Computerworld
Nørgaard: Facebook er godt og grundigt på spanden på grund af nogle onde menneskers onde biks
Klumme: En række onde mennesker som Steve Bannon har via deres onde, onde biks Cambridge Analytics (CA) trukket data ud på individ-niveau fra Facebook på alle amerikanere, anvendt en yderst snedig metode, kaldet Big Five, til at finde ud af deres sindsstemning, og derpå målrettet de russiske trolde fra IRA i Sankt Petersborg mod folk med henblik på at fremme Bernie og Trumpie, men ikke Hillary.
CIO
Datatilsynet beroliger 65 dage før GDPR: "Det er ikke fordi, vi nu vil ud og give bøder til højre og venstre"
Datatilsynet forventer ikke at skulle uddele bøder til højre og venstre. I stedet vil tilsynet satse på at indgå i en dialog med virksomhederne.
Job & Karriere
Facebook søger medarbejdere til kæmpe-datacenter i Odense - se de ledige stillinger her
Facebook søger nye medarbejdere til selskabets kæmpedata-center i Odense, der efter planen skal åbne i 2020. Se her, om du kan komme i betragtning.
White paper
Hvilken slags CRM understøtter bedst din forretning?
Hvordan vælger jeg det rigtige CRM-system? Hvad skal jeg prioritere? Denne guide giver dig et solidt grundlag for at vælge det CRM-system, der understøtter netop din virksomhed og jeres processer bedst – og som støtter op om arbejdet med bl.a. salg, marketing og service gennem den samlede kunderejse. Du får også konkrete og brugbare tips til, hvordan du øger sandsynligheden for, at CRM bliver en naturlig og selvfølgelig del af dine medarbejderes dagligdag. Hvilket jo er grundlaget for, at det samlede CRM-projekt bliver til en succes.