Josvto Juniormester
26. marts 2018 - 13:46 Der er 2 kommentarer

FOR avanceret søgning på google - muligt?

Hej alle

Jeg har foretaget en søgning på google og jeg vil gerne have, at i vurderer min formel. Grunden er, at jeg ikke får de korrekte resultater.

Når jeg f.eks. søger på:

Søgning 1;
bil og gul eller rød eller blå eller grøn eller lilla eller lyserød eller sort eller hvid eller grå

Så får jeg ingen resultater (det gør jeg ved ovenstående søgning, men det er også kun et eksempel)

Søgning 2;
bil og grå

Så får jeg en masse resultater.

Hvad er der galt med min søgning 1 formel siden den ikke giver noget? Jeg ville mene, at den måde den er konstrueret på betyder, at den søger på en blanding af bil og alle farverne?

Kan i hjælpe med at tilrette min formel, så den måske giver de rigtige resultater?

Mvh
Josvto
milter Ekspert
26. marts 2018 - 14:01 #1
Jeg er ikke ekspert på det område, men jeg tror, du forvirrer søgningen med alle de farver. Prøv i stedet at specificere søgningen lidt mere med ordene herunder:

bil  til salg gul  rød blå  grøn  lilla  lyserød  sort  hvid  grå
a3-seo.dk Forsker
26. marts 2018 - 14:40 #2
Udelad fyld ord
søg "bil grå" eller "bil gul"

"bil grå" vil give dig resultater, hvor "bil" er nævnt og tage resultater, hvor "gul" også er nævnt og, vise dem først i dit søge resultat.
Du kan også skrive "bil+gul" det er, hvad Google gør på "bil gul"
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Frank Rasmussen nægter at afvise Hopper stjæler data fra Saphe: "Vi har masser af servere, så jeg ved ikke, hvad det er, jeg skal afvise"
Interview: Telerigmanden Frank Rasmussen tager endnu en gang til genmæle over for konkurrenten Saphe, der beskylder ham for at stjæle data. Han nægter dog at afvise, at det rent faktisk sker. "Vi har masser af servere, så jeg ved ikke, hvad det er, jeg skal afvise," lyder det.
Computerworld
Windows 10's katastrofe-update: Derfor begyndte den pludseligt at slette brugernes filer
Den seneste Windows 10 opdatering kunne i værste fald slette vigtige filer. Microsoft sætter tal på hvor mange der er berørt af den katastrofale fejl.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Test jeres it-sikkerhed gratis i 14 dage med Cisco AMP - og få rapport med resultaterne direkte i din indbakke
Du kan nu - kvit og frit - teste banebrydende it-sikkerhedsløsninger fra Cisco. Cisco AMP er en Advanced Malware Protection-løsning, som sikrer dig kontrol med alle jeres endepunkter. Mens klassisk antivirus-software reagerer på filer, som umiddelbart genkendes som farlige, bliver AMP ved med at analysere potentielt farlige filer i hele netværket. Helt automatisk og 24 timer i døgnet. Efter 14 dage modtager du en rapport direkte i din indbakke med identificeret, blokeret og fjernet malware samt en vurdering af sikkerhedsniveauet i jeres endepunkter Når du booker en trial, registrerer vi dig i vores system og retter henvendelse til dig via en af vores partnere inden for ganske få dage. Trialløsningen er enkel at installere og kræver ingen ny hardware.