mafeels Praktikant
03. april 2018 - 10:17 Der er 6 kommentarer

Feedback søges på tables

Hej Computerworld,

Jeg har lavet https://kviklanet.dk/ hvor jeg sammenligner forskellige kviklån(i know i know, det er en skrækkelig branche).

Jeg er dog lidt i tvivl om de tables jeg har fået lavet er overskuelige at se på. Jeg har forsøgt at lave dem responsive men jeg er ikke nogen ørn til at programmere, og ved ikke om det kunne gøres bedre på en anden måde.

Det er udelukkende tables jeg leder efter feedback på, da jeg godt ved at der er en mega wall of text på siden som mange nok ikke vil finde relevant.
Slater Ekspert
03. april 2018 - 10:40 #1
Umiddelbart forstår jeg ikke din fokus. Hvis du prøver at være til hjælp for brugeren, hvorfor er lånets omkostninger så gemt væk?

Lånebeløb, løbetid, aldersgrænse osv er da relevante oplysninger, men hvis jeg stod og skulle tage sådan et lån - hvad jeg aldrig kunne finde på - så ville det absolut vigtigste information for mig da være, hvad det kom til at koste mig. Men det står med bittesmå bogstaver nedenunder, tydeligvis ikke ment til at blive læst.

Det giver et indtryk af, at siden er lavet for at hjælpe bankerne, ikke brugeren. For mig virker det ikke spor troværdigt.
mafeels Praktikant
03. april 2018 - 10:52 #2
Kan godt se hvad du mener!

Grunden til at det repræsentative eksempel er lavet med småt er ganske enkelt fordi at jeg ikke kunne få teksten til at stoppe med at gå ind over det næste lån i rækken når den skifter til mobilvisning.

Er i gang med et kode kursus lige nu, så kan være jeg skal skifte over til noget bootstrap når jeg engang er blevet bedre..
sidwave Ekspert
03. april 2018 - 12:19 #3
det er helt tydeligt en side der reklamerer for alle lånene, med det formål at skaffe kunder..
DesignStudio.dk Juniormester
04. april 2018 - 00:56 #4
Jeg ville blot bruge et plugin alla https://wordpress.org/plugins/tablepress/

Det fungerer perfekt.

Ellers er der https://wordpress.org/plugins/ninja-tables/ - det er også lækkert responsivt.

Mvh.
Katrine, webdesigner, www.designstudio.dk
Mikk1999 Novice
14. marts 2019 - 20:57 #5
Jeg har lidt det samme problem med en tilsvarende side, det er https://www.nylaan.dk/quick-laan/ hvor jeg er i tvivl om jeg kan få opstillingen lavet lidt mere overskuelig. Tænker I at det er bedre at lave en lang rubrik med meget information forneden, ligesom op's eksempel?
Jesper Elias Bruut Praktikant
02. april 2019 - 12:25 #6
tak, katherine vil bruge ninja-plugin til https://walletform.com/da/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Knald eller fald? Det kommer Googles Huawei-forbud til at betyde for din smartphone
Eksisterende og kommende ejere af Huawei telefoner kan se frem til en del usikkerhed omkring Android- og Google-økosystemet på deres smartphones.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Hvad gør du? Printsikkerhed er en trussel for din virksomhed!
Du tænker nok: Er printere virkelig så stort en sikkerhedstrussel? På mange måder ja, for i en tid med konstante angreb, er en printer et nemt og ofte overset mål. Blandt andet viser undersøgelsen i dette whitepaper, at der er 68% større sandsynlighed for at printere er kilden til en ekstern trussel eller brist, end der var i 2016, og hele 118% større sandsynlighed for sker internt. Med dette in mente er det overraskende, at kun 30% af de adspurgte it-professionelle anerkender at printere udgør en sikkerhedsrisiko. Læs dette whitepaper og bliv klar over hvad det er du skal være opmærksom på.