Avatar billede mort1 Ekspert
21. april 2018 - 15:52 Der er 1 kommentar og
2 løsninger

Kopiere webside til pc

Der er jævnligt spørgsmål om at flytte en hjemmeside, vel fra et domæne til et andet - Men, kan man kopiere (downloade) sin hjemmeside til en pc, og derfra evt. lave en dvd med hele siden, som så kan ses i en browser ?
Avatar billede perwolf Forsker
21. april 2018 - 16:36 #1
Du kan jo prøve Httrack, hvor man tager en kopi af hjemmesiden. Kan dog godt være lidt langhåret...
http://www.httrack.com/page/2/
Avatar billede claes57 Ekspert
21. april 2018 - 16:53 #2
den nemme (!) er at hente xampp (en programpakke). Det kan køres fra fx usb-stick (dvd er ikke godt, da der ikke kan skrive på dem løbende)
Installer xampp i roden på en usb - og du vil så have en mappe \xampp\htdocs hvor du placerer din sides kode i en mappe (fx test). Du starter så først \xampp\xampp-control.exe og derefter kan du tilgå din side via browser /localhost/test (hvis du valgte mappenavnet test)
https://www.apachefriends.org/download.html
Avatar billede mort1 Ekspert
21. april 2018 - 18:01 #3
Det ser ud til at I begge har leveret brugbare svar, men mine kvalifikationer inden for området lader nok noget tilbage at ønske, så jeg vil nærstudere mulighederne i de to nævnte programmer, og så se om jeg tør ............
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester