bbkdk Mester
26. april 2018 - 14:52 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Rapport på baggrund af aktuelle data i formular

Jeg har en formular, der viser data fra et regnskabssystem, f.eks. kontonummer, dato og tekst m.v.
De viste data i formularen kan filteres, dels ud en sortering med et hyperlink, der sætter kontonummeret på den ønskede konto, dels ved at der højreklikkes på en celle, f.eks. bilagsnummeret, der så der så filtreres.
Det virker fint, hvis jeg bruger hyperlinket med kontonummeret, idet jeg i forespørgslen, der ligger til grund for rapporten har følgende kriterie:
[Formularer]![FrmPosteringsoversigt]![Kontonr]
Men hvis jeg har anvendt metoden med at filtrere ud fra et højreklik (hvilket i øvrigt i alle andre sammenhænge virker fantastisk), viser den stadig de poster, der er fundet på baggrund af kriteriet, og der er alle poster med det pågældende kontonummer valgt.
Så kort og godt: hvorledes får jeg vist netop de data, som er vist i en formular på skærmen, uanset hvorledes disse data i øvrigt er fundet frem gennem diverse filtreringer?
Hvis der oprettes en ny rapport, medens formularen er åben, vises de rigtige poster i rapporten, men denne skal jo så rettes til hver gang, og det er ikke en gangbar mulighed.
terry Ekspert
12. maj 2018 - 17:12 #1
maybe something like this

Dim stDocName As String
    Dim sFilter As String
   
    If Me.FilterOn Then
        sFilter = Me.Filter
    Else
        sFilter = ""
    End If
   
   
    stDocName = "NameOfYourReportGoesHere"
    DoCmd.OpenReport stDocName, acPreview, , sFilter
bbkdk Mester
14. maj 2018 - 11:11 #2
Hej Teddy
Tak for dit svar. - og undskyld min lange reaktionstid. Jeg har som så mange andre haft ferie.

Det virker nu efter at jeg har indsat din kode på den knap, der åbner rapporten.

Men jeg havde også baseret min rapport på en forkert forespørgsel, idet jeg ikke havde anvendt den samme forespørgsel i både formularen og rapporten. Det betød åbenbart, at den ikke kunne genkende den forespørgsel, der blev anvendt i filtret.

Ærgerligt at der ikke kan uddeles points mere.
terry Ekspert
14. maj 2018 - 13:09 #3
Great you got it working :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.