Mont22 Juniormester
30. april 2018 - 12:03 Der er 2 kommentarer og
2 løsninger

Ang. jack-til-??-stik

Hejsa!

Jeg er faldet over en gammel JBL-center speaker, til en meget lækker pris.

Jeg tænker at den kunne bruges som højtaler alene - til mobil osv.

Problemet - og spørgsmålet - er så, hvorvidt det er muligt, at få et stik der passer til indgangen, som er den "klassiske", hvor ledningen uden isolering sættes ind i to små indgange med "klemmer" så de sidder fast?

Jeg ved ikke hvad dette stik hedder, desværre, og jeg tænker om det er muligt at få/lave et sådant stik med han-minijack stik i den anden ende?

Vh. Jon
milter Ekspert
30. april 2018 - 12:27 #1
Det kan måske godt lade sig gøre, men vi skal kende det nøjagtige modelnummer/ -navnet på din højttaler for bedst at kunne hjælpe.
falster Ekspert
30. april 2018 - 14:04 #2
Måske:

https://elektronik-lavpris.dk/p129599/w76745-35mm-minijack-stereo-m-skrueterminaler/

og så et højtalerkabel, der er afisoleret i begge ender.
puren Ekspert
30. april 2018 - 15:24 #3
tvivler stærkt et jack-stik i en mobil er jo lavet til at drive en små højtaler i hovedtelefoner og vil du have den til at drive en stor højtaler??

du kan jo gøre som falster siger og teste det men den højtaler er jo lavet til at have en forstærker foran sig
milter Ekspert
30. april 2018 - 15:31 #4
#3.
Det er netop derfor, vi skal vide, hvilken højttaler, det drejer sig om. Hvis den har sin egen indbyggede forstærker, så burde det kunne lade sig gøre :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Få overblikket: Her er Gartners vurdering af 16 førende CRM-leverandører
Den teknologiske udvikling skaber pt. en massiv omstilling inden for kundeservice. Samtidig muliggør teknologien også en konsolidering, som igen stiller nye krav til moderne CRM-systemer. Især kunstig intelligens og muligheden for digitale kanaler står højt på kundernes liste. I dette whitepaper kan du derfor læse om analysevirksomheden Gartners research af 16 leverandører inden for CRM og dermed få et overblik over det stadigt mere komplekse landskab.