Maria_isr Novice
11. juli 2018 - 20:44 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Windows update, fejl 80070490

Hej
Her i morges valgte jeg at optimere min computer, da jeg synes min computer var begyndt og være langsom.. Efter optimeringen bad den mig om at installere de seneste opdateringer før jeg kunne hente Windows 8.1. Der var 152 opdateringer og nogle af dem stammer helt tilbage fra 2012. De nyeste opdateringer havde den ingen problemer med at installere, men nu står jeg tilbage med 99 vigtige opdateringer som ikke vil installere, og siger de er mislykkedes med fejlen 80070490.. Jeg kan heller ikke hente opdateringerne da der bare står (0KB i alt, 0% fuldført) i flere timer.. Når jeg prøver at genstarte min computer, bruger den mange minutter på at konfigurer for derefter at give mig fejlkoden 80070490. 
Hvordan får jeg løst det her problem?
ErikHg Ekspert
11. juli 2018 - 20:56 #1
220661 Ekspert
12. juli 2018 - 16:01 #2
Hvis du har Windows 8 som installations medie, behøver du ikke at bruge dette for at installere om.
Du kan hente Windows 8.1 her https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows8ISO og bruge din Win 8 kode som du har.
Derved skal du ikke bøvle med at hente de mange opdateringer der ligger før win 8.1
Win 8.1 er en opdatering på win 8 og kræver ikke en ændring af din licens.
Er din pc så ny at det er uefi bios der er i den, gemmes koden i bios og hentes når Windows henter opdateringer første gang. Man vælger blot at springe indtastning af kode over. Det er samme procedure med Windows 10 når men har fået den gratis version opgraderet fra ældre systemer
Maria_isr Novice
12. juli 2018 - 20:16 #3
Tusind tak! det fik løst det hele
220661 Ekspert
13. juli 2018 - 13:03 #4
Super :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM brugte mere end et år på at charmere sig til Watson-aftale med Region Hovedstaden: Her er første del af beretningen om, hvordan det højtprofilerede samarbejde kollapsede på blot 17 måneder
Watson-trilogien - kapitel 1 af 3: I kulissen knoklede IBM i månedsvis på at lande den nu kollapsede Watson-aftale med Region Hovedstaden. Charmeoffensiven bød blandt andet på en fremvisning af Watsons evner i New York for regionens topfolk. En række aktindsigter, som Computerworld har fået, afdækker forløbet.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Toke Kruse: Jeg spår, at humankapital i 2019 erstattes af it-kapital
I 2019 vil vi se en kæmpe udskiftning af ressourcer, hvorunder de menneskelige processer overtages af software, der gør os mennesker hurtigere og mere effektive. Betyder det store fyringsrunder? Måske.
White paper
Kvartalsrapport på cyber-trusselslandskabet
I denne rapport dykker vi ned i cyber-trusselsbilledet for Q3. Vi har opsummeret statistikkerne fra millioner af trusselsforekomster observeret af Fortinet enheder i live produktionsmiljøer i hele verden. Ifølge IDC er Fortinet den mest adapterede netværks-sikkerhedsløsning, med 4,2 mio. implementerede devices. Det giver et unikt perspektiv på trusselslandskabet, som er destilleret ned i denne rapport. Download den her og få det fulde overblik.