Maria_isr Novice
11. juli 2018 - 20:44 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Windows update, fejl 80070490

Hej
Her i morges valgte jeg at optimere min computer, da jeg synes min computer var begyndt og være langsom.. Efter optimeringen bad den mig om at installere de seneste opdateringer før jeg kunne hente Windows 8.1. Der var 152 opdateringer og nogle af dem stammer helt tilbage fra 2012. De nyeste opdateringer havde den ingen problemer med at installere, men nu står jeg tilbage med 99 vigtige opdateringer som ikke vil installere, og siger de er mislykkedes med fejlen 80070490.. Jeg kan heller ikke hente opdateringerne da der bare står (0KB i alt, 0% fuldført) i flere timer.. Når jeg prøver at genstarte min computer, bruger den mange minutter på at konfigurer for derefter at give mig fejlkoden 80070490. 
Hvordan får jeg løst det her problem?
ErikHg Ekspert
11. juli 2018 - 20:56 #1
220661 Ekspert
12. juli 2018 - 16:01 #2
Hvis du har Windows 8 som installations medie, behøver du ikke at bruge dette for at installere om.
Du kan hente Windows 8.1 her https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows8ISO og bruge din Win 8 kode som du har.
Derved skal du ikke bøvle med at hente de mange opdateringer der ligger før win 8.1
Win 8.1 er en opdatering på win 8 og kræver ikke en ændring af din licens.
Er din pc så ny at det er uefi bios der er i den, gemmes koden i bios og hentes når Windows henter opdateringer første gang. Man vælger blot at springe indtastning af kode over. Det er samme procedure med Windows 10 når men har fået den gratis version opgraderet fra ældre systemer
Maria_isr Novice
12. juli 2018 - 20:16 #3
Tusind tak! det fik løst det hele
220661 Ekspert
13. juli 2018 - 13:03 #4
Super :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk it-iværksætter advarer mod business angels: "De er direkte toxic for det danske startup-miljø"
Masser af investorer med for mange penge og alt for meget fritid er villige til at investere i danske startups som del af et personligt selvrealiserings-projekt. Men pas på, de er gift for det danske startup-miljø, advarer en dansk iværksætter.
Computerworld
Her er de tre nye iPhones: Apple har netop præsenteret to frække topmodeller samt en helt ny "folketelefon"
Apple har netop løftet sløret for tre nye iPhones. Den ene af dem er måske det tætteste Apple kommer på en folketelefon
CIO
Machine learning og kunstig intelligens med Jesper Steen Møller "Der er rigtigt meget teknik som for nogen ser nærmest magisk ud"
Tech fra Toppen: Hvornår det giver mening at bruge machine learning - og hvordan du kommer bedst muligt i gang? Få svaret i den seneste udgave af Computerworlds podcast "Tech fra toppen" med datalog Jesper Steen Møller.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Den evigt forandrende rolle som it-manager – sådan ser fremtiden ud!
Rollen som it-manager har ændret sig meget, og bliver fremadrettet endnu vigtigere i enhver organisation, i takt med at teknologien udvikler sig. Det betyder at hverdagen er fyldt med mange udfordringer, som hele tiden stiller krav til medarbejderne og deres evne til at have de rette kompetencer. Hvad fremtiden bringer kan ingen spå om, men du får et bud på hvordan en it-managers hverdag ser ud i 2020, og hvilke løsninger der kan være vejen frem. Silotænkningen er fortid og det kræver at du som it-manager hele tiden tænker innovativt for at være på forkant. Hvordan du tilpasser dig til fremtiden, går vi i dybden med i dette Whitepaper.