Maria_isr Novice
11. juli 2018 - 20:44 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Windows update, fejl 80070490

Hej
Her i morges valgte jeg at optimere min computer, da jeg synes min computer var begyndt og være langsom.. Efter optimeringen bad den mig om at installere de seneste opdateringer før jeg kunne hente Windows 8.1. Der var 152 opdateringer og nogle af dem stammer helt tilbage fra 2012. De nyeste opdateringer havde den ingen problemer med at installere, men nu står jeg tilbage med 99 vigtige opdateringer som ikke vil installere, og siger de er mislykkedes med fejlen 80070490.. Jeg kan heller ikke hente opdateringerne da der bare står (0KB i alt, 0% fuldført) i flere timer.. Når jeg prøver at genstarte min computer, bruger den mange minutter på at konfigurer for derefter at give mig fejlkoden 80070490. 
Hvordan får jeg løst det her problem?
ErikHg Ekspert
11. juli 2018 - 20:56 #1
220661 Ekspert
12. juli 2018 - 16:01 #2
Hvis du har Windows 8 som installations medie, behøver du ikke at bruge dette for at installere om.
Du kan hente Windows 8.1 her https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows8ISO og bruge din Win 8 kode som du har.
Derved skal du ikke bøvle med at hente de mange opdateringer der ligger før win 8.1
Win 8.1 er en opdatering på win 8 og kræver ikke en ændring af din licens.
Er din pc så ny at det er uefi bios der er i den, gemmes koden i bios og hentes når Windows henter opdateringer første gang. Man vælger blot at springe indtastning af kode over. Det er samme procedure med Windows 10 når men har fået den gratis version opgraderet fra ældre systemer
Maria_isr Novice
12. juli 2018 - 20:16 #3
Tusind tak! det fik løst det hele
220661 Ekspert
13. juli 2018 - 13:03 #4
Super :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Robotterne udfører i dag 100 mands arbejde: Lån & Spar Bank har firedoblet antallet af kundemøder ved hjælp af robotter
Fra Computerworlds arkiv: Lån & Spar Bank har kæmpesucces med robotter, der i dag udvikles af fire særlige udviklere. "De fire medarbejdere har indtil nu udviklet robotter, som udfører et arbejde det vil kræve 100 medarbejdere at udføre manuelt," siger it-direktør Casper Gjerris.
Computerworld
Ny-opdaget malware blokerer programmer som forsøger at slette den: Særligt windows 10 er ramt
En ny type malware er blevet opfanget, der både overvåger din computer og generer falske reklameindtægter til bagmændende. Og så har den en forkærlighed for Windows 10.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Fire trin til øget cybersikkerhed på den digitale arbejdsplads
Organisationer af enhver størrelse er i konstant risiko for at blive udsat for cyberangreb, som potentielt kan ende med at koste millioner af kroner. I de kommende år vil reguleringer, som den nye EU-persondataforordning, kunne straffe virksomheder med gigantiske bøder, for utilstrækkelig sikring af deres systemer og data. Hvordan dette kan undgås, kan du læse mere om i dette whitepaper.