Maria_isr Novice
11. juli 2018 - 20:44 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Windows update, fejl 80070490

Hej
Her i morges valgte jeg at optimere min computer, da jeg synes min computer var begyndt og være langsom.. Efter optimeringen bad den mig om at installere de seneste opdateringer før jeg kunne hente Windows 8.1. Der var 152 opdateringer og nogle af dem stammer helt tilbage fra 2012. De nyeste opdateringer havde den ingen problemer med at installere, men nu står jeg tilbage med 99 vigtige opdateringer som ikke vil installere, og siger de er mislykkedes med fejlen 80070490.. Jeg kan heller ikke hente opdateringerne da der bare står (0KB i alt, 0% fuldført) i flere timer.. Når jeg prøver at genstarte min computer, bruger den mange minutter på at konfigurer for derefter at give mig fejlkoden 80070490. 
Hvordan får jeg løst det her problem?
ErikHg Ekspert
11. juli 2018 - 20:56 #1
220661 Ekspert
12. juli 2018 - 16:01 #2
Hvis du har Windows 8 som installations medie, behøver du ikke at bruge dette for at installere om.
Du kan hente Windows 8.1 her https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows8ISO og bruge din Win 8 kode som du har.
Derved skal du ikke bøvle med at hente de mange opdateringer der ligger før win 8.1
Win 8.1 er en opdatering på win 8 og kræver ikke en ændring af din licens.
Er din pc så ny at det er uefi bios der er i den, gemmes koden i bios og hentes når Windows henter opdateringer første gang. Man vælger blot at springe indtastning af kode over. Det er samme procedure med Windows 10 når men har fået den gratis version opgraderet fra ældre systemer
Maria_isr Novice
12. juli 2018 - 20:16 #3
Tusind tak! det fik løst det hele
220661 Ekspert
13. juli 2018 - 13:03 #4
Super :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterSeneste artiklerRSS
12:22
11:31
10:20
09:23
09:02
08:39
08:02
06:40

 


Premium
Claus Larsen skal som ny landechef skubbe anonyme Atos frem i lyset i Danmark: "Jeg har været i militæret i en del år, så jeg har brug for en plan. Derfor eksekverer vi fra 1. januar på en ny plan"
Claus Larsen blev midt i oktober i al diskretion indsat som ny landechef for Atos i Danmark. Han skal nu gøre den franske it-kæmpe ligeså kendt i Danmark, som den er på verdensplan.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Kundeservice som et konkurrencevåben
Kundeservice har i mange år været ensbetydende med lange telefonkøer, men i dag er situationen heldigvis helt anderledes. Virksomheder bruger det som et vigtigt konkurrenceparameter, og kunderne forventer ligeledes at få den rigtige hjælp, ellers går de til en anden virksomhed. I dette whitepaper gennemgår vi fem simple trin, der kan give jer vigtige konkurrencefordele.