oerteby Novice
10. august 2018 - 23:11 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Office 2000

Jeg har installeret det gamle Microsoft Office 2000 på en gammel computer. Jeg har brug for en særlig Microsoft-opdatering, der skal forhindre, at programmet hele tiden beder mig registrere Office. Opdateringen hedder KB818798.

Den kan jeg bare ikke finde nogen steder. Alle de links, som jeg har googlet, fortæller bare, at "siden findes ikke mere". Er der nogen, der kender et link til et sted, hvor opdateringen stadig kan downloades?

På forhånd tak.
11. august 2018 - 00:38 #1
det kan man ikke finde mere jeg fandt https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5674 så ellers og og køre windows Update og se om den ikke kan fixe det ellers skal du prøve og se om den ikke er på en torrent
220661 Ekspert
11. august 2018 - 07:26 #2
Er det kun for at få fjernet boksen du vil have den opdatering eller virker office ikke før den kommer på?

Du har ikke overvejet Libre Office?
https://da.libreoffice.org/
oerteby Novice
11. august 2018 - 09:19 #3
Tak for jeres kommentarer.

Det er lidt mærkeligt, at man ikke kan finde den opdatering mere.

Men det ser ikke ud til at gøre så meget, for den opdatering, som Rasmus har linket til, ser ud til at løse problemet med den irriterende registreringsting. Her til morgen har jeg startet Word flere gange, og programmet er ikke kommet med sin irriterende meddelelse. Så det kunne tyde på, at den manglende opdatering er inkluderet i opdateringspakken.

1000 tak for det.

Jeg har prøvet LibreOffice, og det er et udmærket pakke. Nu er jeg bare så vant til det gamle Office 2000, som med en anden opdatering, jeg har, kan håndtere filformatet docx, og derfor fungerer fint med moderne word-dokumenter.
11. august 2018 - 12:52 #4
👍
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan afgør Lyngby Taarbæk Kommune valget mellem Schultz og KMD: "Der er ingen tvivl om, at det vil være allernemmest bare at blive hos KMD"
Interview: Kampen om at levere det nye fagsystem til Lyngby Taarbæk Kommunes jobcenter står mellem Schultz og KMD, efter KMD har opsagt den nuværende kontrakt tre måneder før tid. Læs her hvordan Lyngby Taarbæk Kommune beslutter sig for, hvilket af de to nye systemer kommunen skal bruge fra årsskiftet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
It-fagforbund rasler med sablerne over for IBM: Kræver overenskomst til 300 fyringstruede KMD-medarbejdere
It-fagforbundene Prosa og HK kræver nu, at de 300 fyringstruede KMD-medarbejdere, der den 1. oktober bliver virksomhedsoverdraget til IBM, bliver sikret med en overenskomst. Hvis kravene ikke bliver efterkommet, kan det ende med en faglig tvist, lyder det fra Prosa.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.