oerteby Novice
10. august 2018 - 23:11 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Office 2000

Jeg har installeret det gamle Microsoft Office 2000 på en gammel computer. Jeg har brug for en særlig Microsoft-opdatering, der skal forhindre, at programmet hele tiden beder mig registrere Office. Opdateringen hedder KB818798.

Den kan jeg bare ikke finde nogen steder. Alle de links, som jeg har googlet, fortæller bare, at "siden findes ikke mere". Er der nogen, der kender et link til et sted, hvor opdateringen stadig kan downloades?

På forhånd tak.
11. august 2018 - 00:38 #1
det kan man ikke finde mere jeg fandt https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5674 så ellers og og køre windows Update og se om den ikke kan fixe det ellers skal du prøve og se om den ikke er på en torrent
220661 Ekspert
11. august 2018 - 07:26 #2
Er det kun for at få fjernet boksen du vil have den opdatering eller virker office ikke før den kommer på?

Du har ikke overvejet Libre Office?
https://da.libreoffice.org/
oerteby Novice
11. august 2018 - 09:19 #3
Tak for jeres kommentarer.

Det er lidt mærkeligt, at man ikke kan finde den opdatering mere.

Men det ser ikke ud til at gøre så meget, for den opdatering, som Rasmus har linket til, ser ud til at løse problemet med den irriterende registreringsting. Her til morgen har jeg startet Word flere gange, og programmet er ikke kommet med sin irriterende meddelelse. Så det kunne tyde på, at den manglende opdatering er inkluderet i opdateringspakken.

1000 tak for det.

Jeg har prøvet LibreOffice, og det er et udmærket pakke. Nu er jeg bare så vant til det gamle Office 2000, som med en anden opdatering, jeg har, kan håndtere filformatet docx, og derfor fungerer fint med moderne word-dokumenter.
11. august 2018 - 12:52 #4
👍
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft har snedig plan for at lokke stædige brugere væk fra Skype for Business: "Når vi vil flytte kunderne, er der som regel to muligheder: Enten er det pisk eller også er det gulerødder"
Kundernes migration væk fra Skype for Business og hen mod Microsoft Teams skal ikke foregå med en ladt revolver i ryggen. Derfor arbejder Microsoft efter en plan, der mere eller mindre lægger Skype for Business i koma.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.