oerteby Novice
10. august 2018 - 23:11 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Office 2000

Jeg har installeret det gamle Microsoft Office 2000 på en gammel computer. Jeg har brug for en særlig Microsoft-opdatering, der skal forhindre, at programmet hele tiden beder mig registrere Office. Opdateringen hedder KB818798.

Den kan jeg bare ikke finde nogen steder. Alle de links, som jeg har googlet, fortæller bare, at "siden findes ikke mere". Er der nogen, der kender et link til et sted, hvor opdateringen stadig kan downloades?

På forhånd tak.
11. august 2018 - 00:38 #1
det kan man ikke finde mere jeg fandt https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5674 så ellers og og køre windows Update og se om den ikke kan fixe det ellers skal du prøve og se om den ikke er på en torrent
220661 Ekspert
11. august 2018 - 07:26 #2
Er det kun for at få fjernet boksen du vil have den opdatering eller virker office ikke før den kommer på?

Du har ikke overvejet Libre Office?
https://da.libreoffice.org/
oerteby Novice
11. august 2018 - 09:19 #3
Tak for jeres kommentarer.

Det er lidt mærkeligt, at man ikke kan finde den opdatering mere.

Men det ser ikke ud til at gøre så meget, for den opdatering, som Rasmus har linket til, ser ud til at løse problemet med den irriterende registreringsting. Her til morgen har jeg startet Word flere gange, og programmet er ikke kommet med sin irriterende meddelelse. Så det kunne tyde på, at den manglende opdatering er inkluderet i opdateringspakken.

1000 tak for det.

Jeg har prøvet LibreOffice, og det er et udmærket pakke. Nu er jeg bare så vant til det gamle Office 2000, som med en anden opdatering, jeg har, kan håndtere filformatet docx, og derfor fungerer fint med moderne word-dokumenter.
11. august 2018 - 12:52 #4
👍
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Bestikkelsessagen kostede Atea store millionbeløb og kunder i 2018 - men 2019 skal være comeback-året: "Nu har vi afsonet vores straf"
Interview: "Nu har vi afsonet vores straf. Hvis man bliver ved med at forfølge dem, der har afsonet deres straf, så er det, det samme som at sige, at man skal lukke Atea." I et stort interview med Computerworld fortæller Ateas danske topchef, Morten Felding, hvorfor det nu er på tide at komme videre efter den store bestikkelsessag ramte virksomheden.
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Sådan gør du din forretning agil uden at komplicere netværkssikkerheden
Mange virksomheder er i gang med en form for digital transformation, i forhold til hvordan produkter og services bringes til markedet og i sidste ende levere værdi til kunderne. Men digital transformation bringer også kompleksitet med sig i forhold til dem der opererer netværket. I dette white paper kigger vi nærmere på, hvordan du laver en succesfuld transformation og gør dit netværk sikkert.