CHC Seniormester
14. september 2018 - 13:35 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Backup af kalender i Outlook på Mac

Hej

Er der nogen der ved, om man kan tage en backup af sin kalender i Outlook (Mac), gerne automatiseret eller kombinere denne med en anden kalender, så oplysningerne i det mindste ligger to steder? Jeg vil gerne sikre, at mine aftaler mv. ikke går tabt, hvis Mac'en skulle fejle.

VH CHC
mort1 Guru
14. september 2018 - 14:06 #1
Nu er jeg ikke stiv i Mac, men kan du ikke kombinere dem med Gmail, så kalenderen er begge steder
James Hyder Praktikant
05. november 2018 - 10:13 #2
I kalenderappen på din Mac skal du klikke på kalenderens navn i kalenderlisten. Hvis du ikke kan se kalenderlisten til venstre, skal du vælge Vis> Vis kalenderliste.
    Vælg Filer> Eksporter som PDF.
    Vælg et sted, og klik derefter på Eksporter. Hændelserne eksporteres til en kalenderfil (.ics).

https://www.achieveessays.com/buy-dissertation.html
CHC Seniormester
05. november 2018 - 13:25 #3
Hej James

Tak for svar, men det lyder som om det er kalenderen på Mac du henviser til og ikke Outlook. Tager jeg fejl?
Tror selv jeg har klaret den ved at vælge "Værktøjer" --> "Eksporter".

Vh Claus
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Devoteam har ansat 45 konsulenter på et år - kun tre er blevet ansat via jobopslag: "I en konsulentforretning skal der bruges rigtig meget energi på medarbejderne"
Den danske konsulentvirksomhed Devoteam holder fast i sine rødder tilbage fra 1970'erne. Det er en del af opskriften på at tiltrække nye medarbjedere og sikre gode arbejdsforhold. Senest kunne administrerende partner hos Devoteam, Søren Nielsen, fejre udmærkelsen, som en af de bedste it-arbejdspladser i Danmark.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Sådan vælger du det bedste intranet
At vælge den bedste, eller skal vi kalde det, den rette intranetplatform til din virksomhed eller organisation, er ikke nødvendigvis nogen let opgave. Sammenlignet med andre stykker software eller værktøjer til udførelse af specifikke behov, ja så er et intranet typisk en platform, der skal implementeres på tværs af hele virksomheden. Det med det faktum, at det også vil berøre mere eller mindre samtlige ansatte og funktionsområder, hvorfor man alt andet lige skal gøre sig ekstra umage – både mht. valg af hvilken platform, men også mht. udarbejdelse af business case, implementering, udrulning samt adoption og uddannelse. Dette er en 40 siders udførlig guide til dig som skal i gang med at vælge intranetplatform til din virksomhed, og mangler inspiration til, hvordan hele processen bør køre fra start til slut.