Andreas Praktikant
14. september 2018 - 19:26 Der er 5 kommentarer

Microsoft Axapta 3.0 udgår?

Hej allesammen,

Kan nogle fortælle mig om Microsoft Axapta 3.0 udgår? Systemet er et vi bruger på arbejdet.

I så fald kan man få det til at køre videre? Eller er man tvunget til at skifte til et andet system? Hvis man er det, hvilket system er så, så tæt på som identisk med Axapta?

Har hørt noget om at det skulle være fordi serverne (?) Skulle være forældet. Jeg kan bare ikke finde noget omkring dette nogle steder...
CRKrogh Ekspert
14. september 2018 - 19:33 #1
AX3.0 er vel tilbage fra starten af 2000-tallet, så det er vel ikke helt urimeligt, at det efterhånden bliver aflivet og erstattet med noget mere tidssvarende.....

Microsoft arbejder jo på at rykke kunderne over i cloud-løsninger, så det vil nok blive Dynamics 365, I skal kigge i retning af.
Andreas Praktikant
14. september 2018 - 19:40 #2
Men det fungerer udemærket AX3.0

Er mere nervøs for at flytte system over til Dynamics 365 om det har nogle børnesygedomme, samt hvordan man får de gamle data med over, vi snakker +20 års data fra AX3.0 Det er det som bekymre mig :-)
CRKrogh Ekspert
14. september 2018 - 19:45 #3
Du burde nok egentlig være mere bekymret over manglende support og nul sikkerhed, men sådan er vi jo så forskellige.

Med det sagt, så burde I vel alliere jer med en AX-konsulent, der kan bistå jer med en konkret vurdering af opgaven - det er ikke ukendt land og ej heller en rumraket, der skal bygges til det.
Andreas Praktikant
14. september 2018 - 21:48 #4
Det kan du have noget om.

Kan du anbefale en AX-konsulent?
CRKrogh Ekspert
16. september 2018 - 20:54 #5
Nu er jeg ikke længere ansat der, så jeg tør godt pege på EG. De har kontorer rundt i landet og en god besætning af AX-folk.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Facebook er virksomheden der kan eje verden, hvis den kommer helskindet igennem sin identitetskrise
Selvom Facebooks aktie er blevet sendt til tælling over sommeren, har den gode odds i fremtiden. Selvskabet har nemlig en unik evne til at navigere igennem kriser.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Den evigt forandrende rolle som it-manager – sådan ser fremtiden ud!
Rollen som it-manager har ændret sig meget, og bliver fremadrettet endnu vigtigere i enhver organisation, i takt med at teknologien udvikler sig. Det betyder at hverdagen er fyldt med mange udfordringer, som hele tiden stiller krav til medarbejderne og deres evne til at have de rette kompetencer. Hvad fremtiden bringer kan ingen spå om, men du får et bud på hvordan en it-managers hverdag ser ud i 2020, og hvilke løsninger der kan være vejen frem. Silotænkningen er fortid og det kræver at du som it-manager hele tiden tænker innovativt for at være på forkant. Hvordan du tilpasser dig til fremtiden, går vi i dybden med i dette Whitepaper.