Andreas Praktikant
14. september 2018 - 19:26 Der er 5 kommentarer

Microsoft Axapta 3.0 udgår?

Hej allesammen,

Kan nogle fortælle mig om Microsoft Axapta 3.0 udgår? Systemet er et vi bruger på arbejdet.

I så fald kan man få det til at køre videre? Eller er man tvunget til at skifte til et andet system? Hvis man er det, hvilket system er så, så tæt på som identisk med Axapta?

Har hørt noget om at det skulle være fordi serverne (?) Skulle være forældet. Jeg kan bare ikke finde noget omkring dette nogle steder...
CRKrogh Ekspert
14. september 2018 - 19:33 #1
AX3.0 er vel tilbage fra starten af 2000-tallet, så det er vel ikke helt urimeligt, at det efterhånden bliver aflivet og erstattet med noget mere tidssvarende.....

Microsoft arbejder jo på at rykke kunderne over i cloud-løsninger, så det vil nok blive Dynamics 365, I skal kigge i retning af.
Andreas Praktikant
14. september 2018 - 19:40 #2
Men det fungerer udemærket AX3.0

Er mere nervøs for at flytte system over til Dynamics 365 om det har nogle børnesygedomme, samt hvordan man får de gamle data med over, vi snakker +20 års data fra AX3.0 Det er det som bekymre mig :-)
CRKrogh Ekspert
14. september 2018 - 19:45 #3
Du burde nok egentlig være mere bekymret over manglende support og nul sikkerhed, men sådan er vi jo så forskellige.

Med det sagt, så burde I vel alliere jer med en AX-konsulent, der kan bistå jer med en konkret vurdering af opgaven - det er ikke ukendt land og ej heller en rumraket, der skal bygges til det.
Andreas Praktikant
14. september 2018 - 21:48 #4
Det kan du have noget om.

Kan du anbefale en AX-konsulent?
CRKrogh Ekspert
16. september 2018 - 20:54 #5
Nu er jeg ikke længere ansat der, så jeg tør godt pege på EG. De har kontorer rundt i landet og en god besætning af AX-folk.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Claus Larsen skal som ny landechef skubbe anonyme Atos frem i lyset i Danmark: "Jeg har været i militæret i en del år, så jeg har brug for en plan. Derfor eksekverer vi fra 1. januar på en ny plan"
Claus Larsen blev midt i oktober i al diskretion indsat som ny landechef for Atos i Danmark. Han skal nu gøre den franske it-kæmpe ligeså kendt i Danmark, som den er på verdensplan.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Millennials – Kommuniker med den nye generation
Mange virksomheder har en stor udfordring når det gælder Millennials. De er online hele tiden, har sociale medier som omdrejningspunktet i deres hverdag, og har meget høje forventninger til god service. De vægter værdier som tilgængelighed, hurtighed og kontinuitet meget højt, og det skal afspejle sig i den service I som virksomhed yder dem. Det er en del virksomheder slet ikke forberedte på. I dette whitepaper gennemgår vi, hvordan du skal gøre for at kommunikere med den nye generation.