Straarup Praktikant
19. september 2018 - 19:52 Der er 3 kommentarer

Airties 7410X - Kan ikke opsætte med kabel

Hej.

Jeg har indtil i går kørt via internet kabel på min airties 7410, og det har fungeret fint. i går startede den så op med opsætning, og pludselig sprang den over på trådløs opsætning, hvilket den jo ellers kun gør hvis den ikke finder et netværks kabel tilsluttet. Jeg har tjekket forbindelsen i kablet, og det er fint. Jeg har genstartet, nulstillet min router og fiberboksen. Nogen forslag?
puren Guru
20. september 2018 - 07:38 #1
Prøvet med en anden computer?

Hvis kablet virker så enten porten i router eller bærbar brændt af
Straarup Praktikant
20. september 2018 - 13:09 #2
Puren - airties 7410 er min tv boks fra waoo.. Jeg har haft stikket i en bærbar, og alt fungerer fint.
PeterJJ Novice
20. september 2018 - 20:49 #3
Waoo har det med at opdele portene i deres routere til forskellige services, alt afhængigt af hvor i landet du befinder dig. har du prøvet at flytte kablet fra din tvboks til en af de andre porte i deres router?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Datatilsynet advarer: Denne simple mail-funktion er skyld i hver sjette danske GDPR-brud
En stor del af de indberetninger, som Datatilsynet har modtaget siden GDPR trådte i kraft 25. maj, handler om en simpel mail-funktion, som tilsynet derfor anbefaler, at man slår fra.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Ny rapport – Vi har målt jobglæden i 20 udvalgte it-virksomheder
IT-specialister er blandt de mest eftertragtede faggrupper på det danske arbejdsmarked, og der er hård konkurrence om kandidater til ledige stillinger. Den første samlede jobglædeundersøgelse på it-jobmarkedet tyder imidlertid på, at it-specialister i vidt omfang mangler viden om, hvad virksomheder i branchen kan tilbyde dem som medarbejdere. Undersøgelsen er gennemført primo oktober 2018 og giver et unikt indblik i, hvilke faktorer it-specialister på det danske arbejdsmarked lægger vægt på i deres valg af arbejdsplads.