Straarup Praktikant
19. september 2018 - 19:52 Der er 3 kommentarer

Airties 7410X - Kan ikke opsætte med kabel

Hej.

Jeg har indtil i går kørt via internet kabel på min airties 7410, og det har fungeret fint. i går startede den så op med opsætning, og pludselig sprang den over på trådløs opsætning, hvilket den jo ellers kun gør hvis den ikke finder et netværks kabel tilsluttet. Jeg har tjekket forbindelsen i kablet, og det er fint. Jeg har genstartet, nulstillet min router og fiberboksen. Nogen forslag?
puren Ekspert
20. september 2018 - 07:38 #1
Prøvet med en anden computer?

Hvis kablet virker så enten porten i router eller bærbar brændt af
Straarup Praktikant
20. september 2018 - 13:09 #2
Puren - airties 7410 er min tv boks fra waoo.. Jeg har haft stikket i en bærbar, og alt fungerer fint.
PeterJJ Novice
20. september 2018 - 20:49 #3
Waoo har det med at opdele portene i deres routere til forskellige services, alt afhængigt af hvor i landet du befinder dig. har du prøvet at flytte kablet fra din tvboks til en af de andre porte i deres router?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
It-rigmanden Stig Abildsøs nye selskab buldrer frem: Kaprer ansatte fra konkurrenter som Atea og Conscia
Interview: Stig Abildsø er efter salget af Axcess til Atea i 2014 tilbage i netværksbranchen med Wingmen Solutions, der allerede buldrer afsted økonomisk - men planerne stopper langt fra der. It-rigmanden har dog en mere passiv rolle denne gang. "Jeg har prøvet at være den første, der mødte på arbejde, og den sidste der gik hjem i rigtigt mange år. Det skal jeg ikke igen," lyder det.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Toke Kruse: Jeg spår, at humankapital i 2019 erstattes af it-kapital
I 2019 vil vi se en kæmpe udskiftning af ressourcer, hvorunder de menneskelige processer overtages af software, der gør os mennesker hurtigere og mere effektive. Betyder det store fyringsrunder? Måske.
White paper
Vil du snydes når du skal vælge printløsning?
Svaret er forhåbentlig/naturligvis nej, men sandheden er at det er et reelt problem for mange virksomheder. I langt de fleste tilfælde skrives der under på kontrakter, der binder virksomheder til unødigt kostbare og langvarige leasing og lejeforløb, og underskriften er desværre bindende. Derfor – der er mange penge at spare ved at få den rigtige rådgivning og sætte sig ind i aftalerne, og vi har samlet 5 gode råd i dette whitepaper.