Straarup Praktikant
19. september 2018 - 19:52 Der er 3 kommentarer

Airties 7410X - Kan ikke opsætte med kabel

Hej.

Jeg har indtil i går kørt via internet kabel på min airties 7410, og det har fungeret fint. i går startede den så op med opsætning, og pludselig sprang den over på trådløs opsætning, hvilket den jo ellers kun gør hvis den ikke finder et netværks kabel tilsluttet. Jeg har tjekket forbindelsen i kablet, og det er fint. Jeg har genstartet, nulstillet min router og fiberboksen. Nogen forslag?
puren Professor
20. september 2018 - 07:38 #1
Prøvet med en anden computer?

Hvis kablet virker så enten porten i router eller bærbar brændt af
Straarup Praktikant
20. september 2018 - 13:09 #2
Puren - airties 7410 er min tv boks fra waoo.. Jeg har haft stikket i en bærbar, og alt fungerer fint.
PeterJJ Novice
20. september 2018 - 20:49 #3
Waoo har det med at opdele portene i deres routere til forskellige services, alt afhængigt af hvor i landet du befinder dig. har du prøvet at flytte kablet fra din tvboks til en af de andre porte i deres router?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kendt dansk trafik-app virker igen som før: Har lukket ned for Frank Rasmussens adgang til data
Interview: Saphe har stoppet for telerigmanden Frank Rasmussens adgang til trafik-appens data. Det er sket på utraditionel vis, men betyder, at Fartkontrol.nu-appen igen fungerer som før. "Beskyldningerne var rigtige nok, men vi har lukket ned, så vi kan se, at Hopper ikke tager vores data længere," lyder det fra Saphe.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Advanced Analytics og Machine Learning – en anderledes tilgang til sikkerhed
Alle der i det daglige arbejder med it-sikkerhed, ved at analytics er et vigtigt værktøj i kampen mod cybertrusler. Med hjælp fra Big Data, IoT og 24-timers tilslutning er dataanalytikere på forkant med udviklingen, og ved hele tiden hvad der skal gøres for at holde sikkerheden i top. Der er dog så meget data at Machine Learning bliver en uundværlig brik i dette puslespil, og det går vi i dybden med i dette whitepaper.