chiefbigchief Mester
09. oktober 2018 - 19:49 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Død Usb stik

Så blev det min tur. Efter at have flyttet Usb Stik mellem forskellige computere Mac Pc er mim usb ram død, (jeg er selvfølgelig sikker på at have skubbet ud hver gang :-) ) Intet sker når udb stikket sættes i computeren, Mac eller Windows Pc. Er der en mulighed for at rede data, eller er det bare ærgeligt?
09. oktober 2018 - 20:11 #1
hvis systemet ikke kan kende den, så er data redning jo ikke muligt..
milter Ekspert
09. oktober 2018 - 20:14 #2
Sæt dit USB-stik i et stik, som genkender andre USB-stik uden problemer. Åbn derefter diskmanager som beskrevet herunder:

https://www.lifewire.com/how-to-open-disk-management-2626080

Kan du se det her? Hvis ikke, prøv så at fjerne stikker for derefter igen at sætte det i med diskmanager åben Hvis du stadig ikke kan se det, er der stor sandsynlighed for, at stikket er fysisk kaput.

En reparation af ledninger/print/lodninger kan måske redde indholdet, men så kommer det nok an på, hvad du er parat til at betale for den slags.
chiefbigchief Mester
09. oktober 2018 - 20:26 #3
Usb er et Corsair er i et nøglebundt, som faldt på gulvet på et tidspunkt, jeg har fjernet kappen fra stikket for at se om noget er knækket, det ser det dog ikke ud til.
Der er ikke skrevet til stikket kun læst. Jeg mener at have backup af indholdet er dog ikke sikker. ( Kan ikke huske indholdet.)
poko1 Ekspert
09. oktober 2018 - 20:26 #4
ellers gå i Enhedshåndteringen som her hvor jeg ssøgte efter et SDHD Kort.
https://ibb.co/dy38jU
chiefbigchief Mester
09. oktober 2018 - 20:32 #5
Lige nu har jeg kun adgang til en Mac, prøver en Pc i morgen.
chiefbigchief Mester
10. oktober 2018 - 12:13 #6
Det blev et ny Usb stik, kunne ikke få gang i det på nogen måde :-(
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.