rene1111 Juniormester
18. oktober 2018 - 15:18 Der er 4 kommentarer

Problemer med trådløs forbindelse.

Kan ikke koble min laptop på netværket, den har Windows xp installeret. Har yderligere sat en usb trådløs nøgle til laptoppen, efter som laptoppen kunne ikke finde netværks kortet. Usb nøglen har fint signal og kan også finde netværket, men vil ikke koble til, og når jeg forsøger at reparere forbindelsen,  kommer der en tavle frem, hvor der står: Windows kunne ikke udføre reparationen, fordi følgende handlinger ikke kunne fuldføres: Rydning af ARP -cache.
Kontakt personen, der administrerer dit netværk, for at få hjælp.
Skal man fjerne den ARP -cache?
sidwave Ekspert
18. oktober 2018 - 15:44 #1
prøv at gå i kommandoprompt og skriv ipconfig /flushdns
sidwave Ekspert
18. oktober 2018 - 16:54 #2
for at få net skal du have en ip adresse.
det er inde på egenskaber på netkort, under ipv4.
du skal indtaste end dns server, det er den som oversætter webadresser til ip numre.

din udbyder har givet dig en dns adresse.
ellers kan du bruge google, den har nummer 8.8.8.8
rene1111 Juniormester
19. oktober 2018 - 07:26 #3
Nu har jeg afmonteret den trådløs usb nøgle og forsøgt at finde den netværkskort i laptoppen. I tavlen, Opret forbindelse til et netværksdrev, er  der 2 kolonne, Drev og Mappe, de bliver automatisk fyldt, man kan Gennemse mappen, men kan kun vælge den mappe som der er foreslået og når man så trykker Udfør, kommer tavle frem som siger; Netværksstien  \\ (navn på computer) \ SharedDocs blev ikke fundet.
Den mappe kan heller ikke åbnes, da den siger at man har ikke tilladelse til det.
Kan det her løses på en eller anden måde?
rene1111 Juniormester
19. oktober 2018 - 09:32 #4
Jeg har fundet ud ad nu, under Egenskaber for ShredDocs, at der er frakoblet netværksdrev, så hvad skal der skrives i kolonnen Mappe: i tavlen, Opret forbindelse til et netværksdrev, i det, den hele tiden foreslår den mappe som er frakoblet netværksdrev.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Hvad gør du? Printsikkerhed er en trussel for din virksomhed!
Du tænker nok: Er printere virkelig så stort en sikkerhedstrussel? På mange måder ja, for i en tid med konstante angreb, er en printer et nemt og ofte overset mål. Blandt andet viser undersøgelsen i dette whitepaper, at der er 68% større sandsynlighed for at printere er kilden til en ekstern trussel eller brist, end der var i 2016, og hele 118% større sandsynlighed for sker internt. Med dette in mente er det overraskende, at kun 30% af de adspurgte it-professionelle anerkender at printere udgør en sikkerhedsrisiko. Læs dette whitepaper og bliv klar over hvad det er du skal være opmærksom på.