rene1111 Juniormester
18. oktober 2018 - 15:18 Der er 4 kommentarer

Problemer med trådløs forbindelse.

Kan ikke koble min laptop på netværket, den har Windows xp installeret. Har yderligere sat en usb trådløs nøgle til laptoppen, efter som laptoppen kunne ikke finde netværks kortet. Usb nøglen har fint signal og kan også finde netværket, men vil ikke koble til, og når jeg forsøger at reparere forbindelsen,  kommer der en tavle frem, hvor der står: Windows kunne ikke udføre reparationen, fordi følgende handlinger ikke kunne fuldføres: Rydning af ARP -cache.
Kontakt personen, der administrerer dit netværk, for at få hjælp.
Skal man fjerne den ARP -cache?
sidwave Ekspert
18. oktober 2018 - 15:44 #1
prøv at gå i kommandoprompt og skriv ipconfig /flushdns
sidwave Ekspert
18. oktober 2018 - 16:54 #2
for at få net skal du have en ip adresse.
det er inde på egenskaber på netkort, under ipv4.
du skal indtaste end dns server, det er den som oversætter webadresser til ip numre.

din udbyder har givet dig en dns adresse.
ellers kan du bruge google, den har nummer 8.8.8.8
rene1111 Juniormester
19. oktober 2018 - 07:26 #3
Nu har jeg afmonteret den trådløs usb nøgle og forsøgt at finde den netværkskort i laptoppen. I tavlen, Opret forbindelse til et netværksdrev, er  der 2 kolonne, Drev og Mappe, de bliver automatisk fyldt, man kan Gennemse mappen, men kan kun vælge den mappe som der er foreslået og når man så trykker Udfør, kommer tavle frem som siger; Netværksstien  \\ (navn på computer) \ SharedDocs blev ikke fundet.
Den mappe kan heller ikke åbnes, da den siger at man har ikke tilladelse til det.
Kan det her løses på en eller anden måde?
rene1111 Juniormester
19. oktober 2018 - 09:32 #4
Jeg har fundet ud ad nu, under Egenskaber for ShredDocs, at der er frakoblet netværksdrev, så hvad skal der skrives i kolonnen Mappe: i tavlen, Opret forbindelse til et netværksdrev, i det, den hele tiden foreslår den mappe som er frakoblet netværksdrev.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk universitet lukker it-uddannelse efter krav om færre udenlandske studerende: “Det er i høj grad et tilbageskridt”
Aalborg Universitet har meddelt at man lukker i alt syv uddannelser, herunder en it-uddannelse hvor undervisningen idag foregår på engelsk. “Det er i høj grad et tilbageskridt,” lyder det fra IT-Branchen til Computerworld.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Ny rapport – Vi har målt jobglæden i 20 udvalgte it-virksomheder
IT-specialister er blandt de mest eftertragtede faggrupper på det danske arbejdsmarked, og der er hård konkurrence om kandidater til ledige stillinger. Den første samlede jobglædeundersøgelse på it-jobmarkedet tyder imidlertid på, at it-specialister i vidt omfang mangler viden om, hvad virksomheder i branchen kan tilbyde dem som medarbejdere. Undersøgelsen er gennemført primo oktober 2018 og giver et unikt indblik i, hvilke faktorer it-specialister på det danske arbejdsmarked lægger vægt på i deres valg af arbejdsplads.