Avatar billede Gobredbaand Praktikant
20. november 2018 - 14:06 Der er 7 kommentarer

Hvordan får jeg min hjemmeside højere rangeret?

Hejsa alle sammen, jeg går og har lavet min egen hjemmeside og syntes den er fin. Men mit problem er at jeg ikke får nok trafik på min side til at jeg ville kunne købe google reklame, hvordan rangere jeg højere på googles søgemaskine? links til sider som kan hjælpe mig er meget værdsat
Avatar billede CRKrogh Ekspert
20. november 2018 - 21:31 #2
Der er en god samling (gratis!) SEO-tools her: http://tools.seobook.com/
Avatar billede Curtz Praktikant
04. december 2018 - 11:28 #3
Hej Gobredbaand.

Jeg kunne ikke undgå at studse hvad du skriver.
Du skriver at: "Men mit problem er at jeg ikke får nok trafik på min side til at jeg ville kunne købe google reklame"
Fordelen ved fx Adwords er at du jo netop, uden at der er kendskab til din hjemmeside, kan figurere i toppen af Google med det samme og derved øge kendskabet/trafikken til din hjemmeside.
SEO (søgemaskineoptimeringen) vil du skulle tænke ind i hele processen, hvis du vil rangere organisk på sigt.

Du kan lære mere om hvad du selv kan gøre i forhold til SEO på hjemmesiden her: https://zenmedia.dk/seo/

Hvis du leder efter yderligere viden i alle afkroge af SEO-universet, så kan SEJ (Search Engine Journal) anbefales at kigge på

Håber du får gavn af ovenstående og god vind.

Claus Curtz
Avatar billede Mark H. Juniormester
05. december 2018 - 09:40 #4
Som Curtz skriver, så er en hurtig vej til trafik gennem Adwords. [i]".. uden at der er kendskab til din hjemmeside, kan figurere i toppen af Google med det samme og derved øge kendskabet/trafikken til din hjemmeside."[i]

Jeg prøvede selv Adwords på min egen side https://webhotelportalen.dk, og fik fint med trafik. Det kræver dog, du sætter dig ind i, hvilke søgeord du vil vises og ikke vises på. Ofte er dem med mest trafik også de søgeord som koster mest. Du skal kende dit publikum og deres hensigter - så får du mest for pengene.

Uanset, om du vælger at gå med SEO eller Adwords, bør du se et par YouTube videor, læse nogle guides på området før du kaster dig ud i det. Begge emner er ikke gratis, og du kommer ikke sovende til resultater.
Avatar billede ChristianJ Juniormester
24. januar 2019 - 15:22 #5
I forhold til at købe reklame hvis man så er sæson betonet (vi sælger parasolfødder) hvad gør jeg så? Jeg ser ofte en fald i ranking på www.mybaser.com i løbet af vintermånederne men det er jo naturligt pga. faldet af besøg, men er der nogen måde hvordan jeg kan blive ved med at holde min placering og ikke skal til at bygge den op sæson efter sæson?
mvh
Christian
Avatar billede ChristianJ Juniormester
14. februar 2019 - 18:46 #6
Jeg har arbejdet lidt videre i forhold til seo og læst en del og det som google fokusere hovedsageligt på er om folk for svar på deres spørgsmål. Altså vores hovedside www.mybaser.dk giver det ikke mening at ranke nøgleord så som parasolfod til eller hvilken parasolfod skal jeg vælge, dem skal man linke op mod de relevante sider så som https://mybaser.dk/collections/alle/products/parasolfod-til-haven-med-sandsaekke med linket som parasolfod og fx https://mybaser.dk/pages/faq med hvilken parasolfod skal jeg vælge.

Altså generelt skal du henvise med dine links direkte til de relevante sider og ikke blot hovedsiden/forsiden.

Mvh
Christian
Avatar billede LoveShinyThings Praktikant
15. juni 2019 - 23:26 #7
Det er altid en god ide at starte med at kigge ind mod sig selv... I dette tilfælde kigge på din hjemmeside.

Er siden god i forhold til SEO? Selvfølgelig er det vigtigst at din side giver mening for brugerne, men det er dog ofte smart at bygge den op så den også opfylder enkelte krav til god SEO.
Du kan f.eks. se på denne side: https://seorap.dk/ Hvor du kan se få en gratis rapport over ting at arbejde med på din side.

Jeg brugte selv redskabet da jeg arbejdede med https://terrassebraedderne.dk/ hvor jeg blandt andet blev opmærksom på at det ville være godt med en længere/mere uddybende tekst på siden. På https://xn--reringen-44a.dk/ og https://fingerringen.dk/ fik jeg i rapporten at vide at mine billeder var forkert tagget.

Så rapporten kan altså hjælpe med forbedringer at nogle forskellige ting, og er en klar anbefaling herfra.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester