lemads52 Juniormester
06. februar 2019 - 10:32 Der er 5 kommentarer

Drev kan ikke formateres eller allokeres

Jeg har et drev, der ikke vises som et brugbart drev i stifinderen, men på diskhåndteringen optræder som et alm. drev med angivelse af størrelse og i orden.
Men drevet er ikke muligt at få adgang til.

Det er Windows 10

Hvis det var muligt at indsætte screenshot, var det nemmeste at vise, hvad jeg mener.
poko1 Ekspert
06. februar 2019 - 10:48 #1
Det ville være en god ide! Lav et Screenshot giv det et navn og husk hvor du gemmer det--- Brug dette link til at sende det herind!
https://imgbb.com/
ole_madsen Ekspert
06. februar 2019 - 10:48 #2
Windows 10 arbejder med flere skjulte partitioner - op til 3 partitioner, foruden selve C: drevet.

De har som regel en størrelse på under 500Mb, og du skal ikke begynde at rode med dem, med mindre du alligevel vil reinstallere Win10...
lemads52 Juniormester
06. februar 2019 - 10:54 #3
BTW: I diskhåndteringen står drevet angivet som RAW.
poko1 Ekspert
06. februar 2019 - 12:28 #4
I søg skriv cmd højreklik på Kommandoprompten vælg kør som Administrator.
og Prøv at køre chkdsk /f D:   
D: skal erstattes af det aktuelle bogstav.
milter Ekspert
06. februar 2019 - 12:29 #5
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen.


Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Intel taber retssag og skal betale to milliarder dollar: "Det er skandaløst"
Chipgiganten Intel har tabt en retsag i USA, og er blevet idømt en bøde på hele 2,1 milliarder dollar. Det er en af de største bøder for en patentsag i USA's historie.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Benefits of Automating P2P Processes
Purchasing and accounting departments are under constant pressure to boost efficiency. An ever-increasing number of processes to be managed; vacancies that cannot be filled; rising compliance demands: these are just some of the reasons why already heavy workloads keep growing. However, digitalizing and automating operational business processes can help reduce these workloads considerably. And when repetitive manual tasks such as data entry are eliminated, employees are freed up to focus on more challenging tasks. This white paper will outline just which tasks can be automated in purchasing and accounts payable departments in SAP ERP environments, from issuing purchase requisitions to filing invoices in line with auditing standards. We will describe how daily operations in Purchasing and Accounting are changing, as well as the benefits that automation offers.