RasmusTheR Seniormester
17. februar 2019 - 13:55 Der er 2 kommentarer og
2 løsninger

Thunderbird: Hent gamle emails ind

Jeg har fået en ny harddisk og har måtte lave en ny installation af windows og hermed også Thunderbird.

Er der en måde, hvor jeg kan hente de gamle emails ind i den nye installation?De ligger stadig et eller andet sted på den gamle harddisk.
klaudi Forsker
17. februar 2019 - 14:12 #1
Du burde kunne finde dem her, skift c:\ til gammel disk
C:\Users\BRUGERNAVN\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles
220661 Ekspert
17. februar 2019 - 14:44 #2
claes57 Ekspert
17. februar 2019 - 15:34 #3
Luk først TB ned, og nede i \profiles ligger bla mail og en masse andre indstillinger - forsøg ikke at udvælge, men slet \profiles på den nye disk, og kopier hele mappen over fra den gamle - så er hele TB opsætningen som før.
RasmusTheR Seniormester
17. februar 2019 - 17:30 #4
1000-tak, så er mine mails på plads :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Knald eller fald? Det kommer Googles Huawei-forbud til at betyde for din smartphone
Eksisterende og kommende ejere af Huawei telefoner kan se frem til en del usikkerhed omkring Android- og Google-økosystemet på deres smartphones.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Vil du snydes når du skal vælge printløsning?
Svaret er forhåbentlig/naturligvis nej, men sandheden er at det er et reelt problem for mange virksomheder. I langt de fleste tilfælde skrives der under på kontrakter, der binder virksomheder til unødigt kostbare og langvarige leasing og lejeforløb, og underskriften er desværre bindende. Derfor – der er mange penge at spare ved at få den rigtige rådgivning og sætte sig ind i aftalerne, og vi har samlet 5 gode råd i dette whitepaper.