mort1 Ekspert
15. marts 2019 - 12:09 Der er 3 kommentarer og
3 løsninger

Google Fotos

Min telefon uploader automatisk mine billeder til Google Fotos (tror jeg nok), men jeg har lidt vanskeligt ved at overskue, hvad der i grunden sker -  idet der er forskel på, hvad jeg ser på mine forskellige computere. Selv om jeg har flere  Gmail konti, så er forbindelsen mellem telefon/kamera vel kun bundet til en af dem - så det jeg skal have løst er, "hvordan ser jeg hvilken konto den enkelte pc er bundet til" ?
ink Ekspert
15. marts 2019 - 12:36 #1
I appen på din telefon kan du ved at trykke på de tre vandrette streger i øverste venstre hjørne se hvilken g-mail konto telefonen anvender til Google Fotos.
ink Ekspert
15. marts 2019 - 16:31 #2
Jeg ser du også spørger om hvilken konto de forskellige PC´er sender til. Det ses ved at trykke på ikonet for appen "Backup og Synkronisering". Så vises Google kontoen.
mort1 Ekspert
16. marts 2019 - 11:19 #3
Tak ink - Dit første svar hjalp mig på vej, men, hvad er det præcis du mener i #2 - "Ikonet for appen Backup og synkronisering" ?
ink Ekspert
16. marts 2019 - 12:28 #4
Du vil kunne downloade en app til din pc/Mac, der automatisk oploader alle billeder fra din pc/Mac til den valgte Google Foto konto. Når appen er installeret ligger den som et ikon i bundlinien. Ved at klikke på ikonet får man en menu frem, der viser hvilken konto.

Ved at gå i en browser og logge ind på den relevante Google konto, vil du kunne se alle billeder fra alle enheder. Appen downloades fra menuen i venstre side.
mort1 Ekspert
17. marts 2019 - 13:57 #5
Tak for hjælpen ink - Nu ved jeg så, hvad jeg skal gøre, tilbage står blot, at jeg må se at få lidt mere orden i mine billeder, og samlet dem på en konto, det giver utvivlsomt det bedste overblik.
ink Ekspert
17. marts 2019 - 14:03 #6
I Google Foto kan du lave Albums for ferier, familiefester m.m. Det gør det nemt at finde billeder og også vise på eksempelvis en tv-skærm.

Der er også en fantastisk søgefunktion for steder, motiver og personer (ansigtsgenkendelse). Det sidste kræver dog et lille Ninja-trick, da det ikke er frigivet i Danmark. Hvis du har brug for hjælp til dette, så vend tilbage.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterSeneste spørgsmål Seneste aktivitet
I går 23:04 Android Af ZeBa i Mobiltelefoner
I går 20:58 pdf filer Af evo i Andet software
I går 20:10 AutoKeys med undermacro Af per2edb i Access
I går 18:52 BSOD: system thread exception not handled Af Sten-hader-BSOD i Windows
I går 18:43 PowerBi Af micaud i Excel


Premium
En ny udbudslov kan se dagens lys i 2020: Få overblikket her
Evalueringen af den nuværende udbudslov blev sat i gang, da erhvervsminister Rasmus Jarlov udsendte et høringsbrev i demcember 2018. Lovforslaget og eventuelle ændringer forventes at ligge klar i 2020.
Computerworld
Yousee, Telmore og TDC Erhverv bliver nu en del af et helt nyt underholdningsselskab
TDC Group bliver i fremtiden splittet op i to selskaber, og det ene selskab, der kommer til at fokusere på digital underholdning har netop fået sit navn.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Sådan gør du din forretning agil uden at komplicere netværkssikkerheden
Mange virksomheder er i gang med en form for digital transformation, i forhold til hvordan produkter og services bringes til markedet og i sidste ende levere værdi til kunderne. Men digital transformation bringer også kompleksitet med sig i forhold til dem der opererer netværket. I dette white paper kigger vi nærmere på, hvordan du laver en succesfuld transformation og gør dit netværk sikkert.