mort1 Ekspert
15. marts 2019 - 12:09 Der er 3 kommentarer og
3 løsninger

Google Fotos

Min telefon uploader automatisk mine billeder til Google Fotos (tror jeg nok), men jeg har lidt vanskeligt ved at overskue, hvad der i grunden sker -  idet der er forskel på, hvad jeg ser på mine forskellige computere. Selv om jeg har flere  Gmail konti, så er forbindelsen mellem telefon/kamera vel kun bundet til en af dem - så det jeg skal have løst er, "hvordan ser jeg hvilken konto den enkelte pc er bundet til" ?
ink Ekspert
15. marts 2019 - 12:36 #1
I appen på din telefon kan du ved at trykke på de tre vandrette streger i øverste venstre hjørne se hvilken g-mail konto telefonen anvender til Google Fotos.
ink Ekspert
15. marts 2019 - 16:31 #2
Jeg ser du også spørger om hvilken konto de forskellige PC´er sender til. Det ses ved at trykke på ikonet for appen "Backup og Synkronisering". Så vises Google kontoen.
mort1 Ekspert
16. marts 2019 - 11:19 #3
Tak ink - Dit første svar hjalp mig på vej, men, hvad er det præcis du mener i #2 - "Ikonet for appen Backup og synkronisering" ?
ink Ekspert
16. marts 2019 - 12:28 #4
Du vil kunne downloade en app til din pc/Mac, der automatisk oploader alle billeder fra din pc/Mac til den valgte Google Foto konto. Når appen er installeret ligger den som et ikon i bundlinien. Ved at klikke på ikonet får man en menu frem, der viser hvilken konto.

Ved at gå i en browser og logge ind på den relevante Google konto, vil du kunne se alle billeder fra alle enheder. Appen downloades fra menuen i venstre side.
mort1 Ekspert
17. marts 2019 - 13:57 #5
Tak for hjælpen ink - Nu ved jeg så, hvad jeg skal gøre, tilbage står blot, at jeg må se at få lidt mere orden i mine billeder, og samlet dem på en konto, det giver utvivlsomt det bedste overblik.
ink Ekspert
17. marts 2019 - 14:03 #6
I Google Foto kan du lave Albums for ferier, familiefester m.m. Det gør det nemt at finde billeder og også vise på eksempelvis en tv-skærm.

Der er også en fantastisk søgefunktion for steder, motiver og personer (ansigtsgenkendelse). Det sidste kræver dog et lille Ninja-trick, da det ikke er frigivet i Danmark. Hvis du har brug for hjælp til dette, så vend tilbage.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Mens Kevin Magnussen kører Formel 1-ræs, kæmper international top-CIO i kulissen for at beskytte vitale data
Det vigtigste for CIO hos Haas F1 er it-sikkerhed. Her fortæller han til amerikansk medie, hvordan han griber den opgave an med sikkerhedslag og en ny platform, der overvåger racerholdets globale netværk.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Kvartalsrapport på cyber-trusselslandskabet
I denne rapport dykker vi ned i cyber-trusselsbilledet for Q4. Vi har opsummeret statistikkerne fra millioner af trusselsforekomster observeret af Fortinet enheder i live produktionsmiljøer i hele verden. Ifølge IDC er Fortinet den mest adapterede netværks-sikkerhedsløsning, med 4,2 mio. implementerede devices. Det giver et unikt perspektiv på trusselslandskabet, som er destilleret ned i denne rapport. Download den her og få det fulde overblik.