HEF Juniormester
15. marts 2019 - 18:24 Der er 1 kommentar

Sikring mod "manuel" spam

Hej
Jeg har oprettet en formmail som fungere fint. Det rimelig pakket ind mod spam, men det er muligt at bruge 'tilbage knappen' og sende mail igen og igen.
Jeg tror at det er det der sker pt hvor jeg spames lidt i bølger.
Jeg har sikring på kllientsiden vedr. rigtige data og jeg har også et felt jeg tjekker mod serverside, inden jeg sender noget videre og levere kvittering på skærm.

Jeg tænker at jeg gerne vil gøre det lidt mere besværligt ved at ligge endnu en spørgsmål ind, der skal svares på efter formen er sendt, men inden beskeden sendes videre til modtager.
Jeg kan ikke lige gennemskue hvordan jeg skal gøre det.

Jeg har også en knap/funktion der kan slette indtastede data, men hvordan kan man gøre dette automatisk hver gang formendes ' sendes '?

Jeg bruger Bootstrap til form og formfunktion og  egen php programmering til behandling af data.
På forhånd tak. :)
jakobdo Ekspert
16. marts 2019 - 11:40 #1
Du kunne kigge på dette plugin: https://www.google.com/recaptcha/intro/v3.html
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Mens Kevin Magnussen kører Formel 1-ræs, kæmper international top-CIO i kulissen for at beskytte vitale data
Det vigtigste for CIO hos Haas F1 er it-sikkerhed. Her fortæller han til amerikansk medie, hvordan han griber den opgave an med sikkerhedslag og en ny platform, der overvåger racerholdets globale netværk.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Kvartalsrapport på cyber-trusselslandskabet
I denne rapport dykker vi ned i cyber-trusselsbilledet for Q4. Vi har opsummeret statistikkerne fra millioner af trusselsforekomster observeret af Fortinet enheder i live produktionsmiljøer i hele verden. Ifølge IDC er Fortinet den mest adapterede netværks-sikkerhedsløsning, med 4,2 mio. implementerede devices. Det giver et unikt perspektiv på trusselslandskabet, som er destilleret ned i denne rapport. Download den her og få det fulde overblik.