per2edb Seniormester
18. marts 2019 - 20:10 Der er 2 kommentarer

AutoKeys med undermacro

Jeg har em macro der hedder AutoKeys
Heri ligger en række Undermacroer med navnene {F2} , {F3} osv..
Jeg skal have oprettet en ny key me tasten F1+Alt
Hvordan opretter man en ny Undermacro? inden i AutoKeys

Kan i hjælpe

Jeg har googlet dette men det er umuligt at forså

Create a new Macro and save it with the name AutoKeys. Make the Macro Name column visible by clicking View > Macro Names on the menu.
In the first row of the Macro Name column, enter ^L (i.e. a caret and an L.) The caret refers to the Ctrl key in Access. In the Action column, choose the RunCommand action.
Next, click the Action Argument Command for the RunCommand action, and choose the command AlignLeft.
Proceed back to the the second row of the macro. Enter ^R under Macro Name, and choose RunCommand for the Action. Choose AlignRight for the Command Action Argument.
Add two more rows to the macro: ^T for AlignTop, and ^B for AlignBottom
Save the macro.
You can now align a selection of controls by pressing Ctrl followed by the appropriate assigned shortcut key
fdata Forsker
18. marts 2019 - 22:26 #1
Har ikke selv arbejdet med undermakroer; men det ser ud som om, man trækker den gul/grønne "Undermakro" fra Handlingskataloget (ovre i højre side af skærmen) over på sin makro. Så opretter Access en undermakro.

Hvis Handlingskataloget ikke er vist, fremkalder man det via
<Design>, <Vis/Skjul Handlingskatalog>
per2edb Seniormester
19. marts 2019 - 14:35 #2
Tak jeg prøver
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
It-sikkerheden afhænger af dig!
Du kender det sikkert. En kollega vil dele en fil med navne, mailadresser og andre personlige data fra jeres Salesforce database, med en partner i EU. Vedkommende beslutter at smide en Excel-fil i DropBox og sender et link til partneren til download. En anden kollega skal bruge en kundes bankoplysninger for at kunne lave en overførsel, så kunden sender selvfølgelig en e-mail med alle bankoplysninger. Ovenstående er blot to eksempler på det, der sker flere gange dagligt. Nemlig tilfælde hvor der skal deles følsomme oplysninger, hvor der er meget dårlig datasikkerhed. Det er en konstant stressfaktor for de sikkerhedsansvarlige i it. Derfor er det en absolut nødvendighed, at have de rigtige værktøjer og teknologier, for at gøre samarbejdet med andre virksomheder, så smertefrit som muligt. Det kan du læse mere om, hvordan du opnår i dette white paper.