per2edb Seniormester
18. marts 2019 - 20:10 Der er 2 kommentarer

AutoKeys med undermacro

Jeg har em macro der hedder AutoKeys
Heri ligger en række Undermacroer med navnene {F2} , {F3} osv..
Jeg skal have oprettet en ny key me tasten F1+Alt
Hvordan opretter man en ny Undermacro? inden i AutoKeys

Kan i hjælpe

Jeg har googlet dette men det er umuligt at forså

Create a new Macro and save it with the name AutoKeys. Make the Macro Name column visible by clicking View > Macro Names on the menu.
In the first row of the Macro Name column, enter ^L (i.e. a caret and an L.) The caret refers to the Ctrl key in Access. In the Action column, choose the RunCommand action.
Next, click the Action Argument Command for the RunCommand action, and choose the command AlignLeft.
Proceed back to the the second row of the macro. Enter ^R under Macro Name, and choose RunCommand for the Action. Choose AlignRight for the Command Action Argument.
Add two more rows to the macro: ^T for AlignTop, and ^B for AlignBottom
Save the macro.
You can now align a selection of controls by pressing Ctrl followed by the appropriate assigned shortcut key
fdata Forsker
18. marts 2019 - 22:26 #1
Har ikke selv arbejdet med undermakroer; men det ser ud som om, man trækker den gul/grønne "Undermakro" fra Handlingskataloget (ovre i højre side af skærmen) over på sin makro. Så opretter Access en undermakro.

Hvis Handlingskataloget ikke er vist, fremkalder man det via
<Design>, <Vis/Skjul Handlingskatalog>
per2edb Seniormester
19. marts 2019 - 14:35 #2
Tak jeg prøver
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
It-fejl hos politiet kan have givet forkerte domme gennem syv år
Der er blevet opdaget en fejl i forbindelse med politiets behandling af teledata. Det kan have konsekvenser for domme, der er blevet afsagt i en syvårig periode.
Computerworld
Huawei klar med patent på sit nye mobil-styresystem i ni europæiske lande
Den kinesiske mobilproducent Huawei er nu klar til at patentere sit nye styresystem til sine telefoner i ni europæiske lande.
CIO
Beslutningsprocesser, der slår ihjel
Men de fleste af os lever i en virksomhedskultur, hvor ingen er blevet fyret for at vælge IBM - og ingen er blevet fyret for at igangsætte endnu en analyse. Og man kommer måske et stykke vej med analyse. Men man kommer i mål med handling.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Spændende undersøgelse: Her ligger forretningsværdien i print-sikkerhed
En undersøgelse fra IDC viser, at der for virksomheder er en solid business case i at prioritere sikkerhed på print, og ethvert it-initiativ der kan nedbringe omkostninger, er attraktivt for ledere. I undersøgelsen har IDC lavet dybdegående interviews med 16 organisationer, som bruger en entreprise printerløsning, og disse interviews viser at der ligger stor forretningsværdi i denne løsning. Organisationerne blev bedt om at beskrive forskellen på ”før” og ”efter” og det viser sig, at de har opnået et mere sikkert print-miljø, samtidig med at der spares både penge og tid.