evo Praktikant
18. marts 2019 - 20:58 Der er 5 kommentarer

pdf filer

Hvad er mulighederne og fordelene ved pdf-filer ? En del jeg modtager er på pdf.
Slater Ekspert
18. marts 2019 - 21:09 #1
I forhold til hvad? Billeder? Ren tekst? Andre filformater som Word docx eller XPS?

PDF kan indeholde mange forskellige ting, er egnet til print, og er understøttet af mange programmer og derfor platformuafhængigt. Men altså, det kommer jo an på hvad det bruges til, og hvad det sammenlignes med, om der er fordele ved det.
Overgaard1654 Seniormester
18. marts 2019 - 21:10 #2
Fordele ved PDF format Indført i 1993 af Adobe Systems , er Portable Document Format (PDF) , blevet en fælles platform for elektroniske dokumenter. Formatet , nu i version 1.7 , er blevet vedtaget af mange organisationer til dokumenthåndtering lagring og udveksling . USA Census Bureau begyndte at formatere alle udgivelser i PDF-format i 1996. En række fordele, som PDF-format gør det til en attraktiv mulighed for elektroniske dokumenter. Pålidelig reproduktion af dokumenter .
PDF-filer er rost for deres nøjagtig gengivelse af de originale dokumenter. Filen integritet PDF giver mulighed for billeder , tekst , diagrammer og andre former for indhold, der skal held reproduceres og gemmes uanset kilden program.
Multiplatform Access.
filer gemt som PDF-filer er tilgængelige på næsten alle computer -platform ved hjælp af den gratis Adobe Reader -software. Den brede adgang forhindrer kompatibilitet fejl mellem computere , problemer , der kan ændre det oprindelige indhold eller problemer, som gør det umuligt at åbne og se .
Brugervenlighed søgbarheden .
< p> PDF artikler tilgås via Adobe Reader er let søges , giver mulighed for hurtig placering ønskede indhold . PDF-dokumenter kan organiseres med en indholdsfortegnelse forbinder alle sektioner gennem en menu tilgængelig i læseren software.
Overkommelig filstørrelse
PDF-filer bevarer den præcise format og indholdet af det oprindelige dokument , men gennem en effektiv komprimering er lavet i meget mindre filer. Dette giver mulighed for PDF-filer nemt sendes via e-mail eller lagt ud på hjemmesider uden at indtage store mængder af lagerplads.
poko1 Ekspert
18. marts 2019 - 21:13 #3
Den største fordel er at du ikke umiddelbar kan foretage rettelser i det så det kan bruges til Dokumentation
eurositi Ekspert
18. marts 2019 - 21:33 #4
Til professionel langtidsarkivering benyttes PDF gemt efter standarden "PDF/A" (https://en.wikipedia.org/wiki/PDF/A). Disse kan f.eks. ikke krypteres eller indeholde lyd, video og andre problematiske elementer.

Almindelige PDF'er er ikke på samme måde garanteret læsbare på længere sigt, fordi specifikation af alle de elementer, som kan gemmes i dem, normalt ikke gemmes.
wise Mester
19. marts 2019 - 07:18 #5
@poko.

Det er en ofte set misforståelse at man ikke kan redigere pdf dokumenter. De kan fint ændres og rettes. Dog kan man vælge at signe/underskrive dem for at sikre indhold. Men det er stadig de færreste der gør det.
/Lasse
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Lav din egen robot på få minutter med Fable
Tilbage i 2011 startede Shape Robotics udviklingen af Fable, et robotsystem bygget enkelt op på moduler. Det gør at studerende kan bygge deres egen robot på få minutter ved brug af interaktive blokke eller Python API. I denne video fortæller Moises Pacheco, CTO i Shape Robotics om processen med at skabe en intuitiv app sammen med Ciklum, og et partnerskab med Microsoft.