Henrik_B Praktikant
20. marts 2019 - 14:22

Find range udfra kolonne-overskrift

Hej.
Jeg er ved at lave et regneark, hvor jeg benytter Worksheet_Change til at formattere mine celler med tidsformat, selvom de er indtastet uden kolon. Det virker fint.

Jeg benytter følgende kode (fundet på nettet, vist nok hos Microsoft selv):
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If (Application.Intersect(Target, Range("E3:F17")) Is Nothing) And (Application.Intersect(Target, Range("H3:I17")) Is Nothing) _
And (Application.Intersect(Target, Range("K3:L17")) Is Nothing) And (Application.Intersect(Target, Range("N3:O17")) Is Nothing) Then
    Exit Sub
End If
... behandl de ændrede range her...

Jeg vil gerne udvide det til selv at finde ud af, hvilket område, der skal formatteres som tid. Det kan gøres udfra kolonne-overskriften.

Men hvordan gøres det nemmest, således at hvis der står 'Starttid' eller 'Sluttid' i række 1, så kender min Sub automatisk de kolonner ?

På forhånd tak.

P.S. spørgsmålet er også oprettet under VBScript
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.