prisknuseren Mester
21. marts 2019 - 16:18 Der er 4 kommentarer

Trådløst TV - flere TV - youSee TV box

Er du muligt at hente TV signal fra en Yousee box til ekstra TV uden at skulle købe den fra Yousee til 99 kr./md.? TV link!
claes57 Ekspert
21. marts 2019 - 17:20 #1
hvilken boks? den lette ville være (hvis det er antennekabel fra boks til tv) at bruge en splitter til det - men så er det nok samme program på de tilkoblede tv'er.
prisknuseren Mester
21. marts 2019 - 17:35 #2
Yousee TV boks, har du flere tv vil yousee jo gerne sælge flere bokse, men det siges at kunne klares ved køb af??
ink Ekspert
21. marts 2019 - 19:05 #3
Jeg betaler 30,- kr/mdr for boksen.
kurt54 Professor
21. marts 2019 - 20:03 #4
Du har også muligheden for at streame yousee fra internettet via dit Yousee login - fra pc mobil eller tablet. Er det via mobildata så vær opmærksom på forbruget.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Datatilsynet vil ikke forholde sig til danske skolers brug af Microsoft 365: "Det er lidt ud over det normale pensum"
Interview: Datatilsynet vil ikke komme med en klar anbefaling til, om danske skoler kan bruge udenlandske cloud-løsninger, før man har set konkrete eksempler. “Det er helt bestemt et område, der har vores bevågenhed og hele tiden bliver vurderet.”
Computerworld
Huaweis topchef: Vores nye styresystem er betydelig hurtigere end Android
Huawei er svært tilfreds med selskabets nye operativsystem, der hedder Hongmeng. Systemet er meget hurtigere end Android, lover topchefen, og Huawei vil udbrede det til en masse andre enheder.
CIO
The Digital Edge: Ørsteds CIO Michael Biermann styrker it-afdelingen: "Vi får en masse nye kollegaer med kompetencer, som vi overhovedet ikke har set før. Det er virkeligt spændende"
The Digital Edge: Et styrket fokus på it-arkitektur, agile og værktøjer som design thinking har på få år sat fart på den 780 personer store it-afdeling hos energikoncernen Ørsted. Hør hele historien om transformationen og hvad fremtiden byder direkte fra CIO Michael Biermann.
Job & Karriere
Nye danskkrav får ansøgertallet til at falde på IT-Universitetet
Et nyt sprogkrav, der skal begrænse antallet af internationale studerende, har betydet, at 16 procent færre har søgt om at blive optaget på en bacheloruddannelse på IT-Universitetet i København.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.