Task Novice
24. marts 2019 - 14:13 Der er 5 kommentarer og
2 løsninger

Blodtyper

Der er tale om blodtype A+
3)    Overvej ud fra din blodtype de mulige genotyper og fænotyper for dine forældre.

6)    Lav krydsningsskemaer (vælg én af dine mulige genotyper), og bestem sandsynligheden for at du får et barn med blodtype 0, hvis du får børn med en person med blodtype A (genotype: IAi) (se bort fra rhesus-systemet her).
Slater Ekspert
24. marts 2019 - 14:26 #1
Er der et spørgsmål, eller forventer du bare vi laver dit skolearbejde for dig?

Og husk lige at følge op på dit forrige spørgsmål, hvor du slet ikke har meldt tilbage.

Forresten, når du opretter et spørgsmål i denne kategori, kommer der en stor rød advarselstekst op med:
"Vigtig: Du er ved at oprette et spørgsmål i en kategori der vedrører Computerworld Eksperten websitet. Hvis ikke dit spørgsmål drejer sig om websitet, vælg da en anden kategori som passer på dit spørgsmål"
sidwave Ekspert
24. marts 2019 - 15:13 #2
du burde have svarene i dine noter.
når du ikke kender metoden til at finde ud af disse ting, har du glemt at lave noter.
chancen for at der er en biolog her på eksperten er lig nul.
vi skal google svaret for dig ?

det er den forkerte metode.

#1 snak med dine klassekammerater
#2 snak med din lærer
sidwave Ekspert
24. marts 2019 - 15:13 #3
marker mit svar som korrekt :)
Task Novice
24. marts 2019 - 22:45 #4
Hej Slater

Hvad mener du? Jeg er her for at få hjælp. Selvfølgelig forventer jeg et svar på mine spørgsmål, om så det bare er hints eller hjælp til, hvordan de skal besvares. Så jeg ved ikke hvorfor du spørger, om jeg forventer I vil lave mit skolearbejde for mig? Jeg spørger blot for at få hjælp. Er det ikke det siden er til for?
I forhold til at besvare mit andet spørgsmål, så har jeg gjort det nu.
Slater Ekspert
25. marts 2019 - 14:06 #5
#4: Jeg mener at der ikke var et spørgsmål i dit "spørgsmål". Du skrev bare hvad der lignede en skoleopgave, men ikke et ord om hvad du specifikt ønskede hjælp med.

Det er svært at se det som andet end et ønske om, at vi bare skal lave hele opgaven for dig, men det hjælper ikke dig selv og er ikke pointen med Eksperten. Hvis du har forsøgt noget selv og er gået i stå et sted, så husk at beskrive hvad du har gjort og hvor du sidder fast, ellers er det ikke til at hjælpe.
Task Novice
25. marts 2019 - 20:05 #6
Hej Slater
Jeg tror, der er sket en misforståelse, men er det ikke tydeligt, jeg gerne vil have hjælp, idet jeg slår dette op? Ellers går jeg ud fra, at det bare er mig, da jeg ikke fik skrevet et spørgsmåltegn. Og dog vil selvfølgelig gavne mig, bare det mindste hint.
Slater Ekspert
26. marts 2019 - 13:27 #7
#6: Jo, det er tydeligt du gerne vil have hjælp, men til hvad?

Selv når jeg går tilbage og læser det nu, aner jeg ikke hvad du ønsker.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
En skærmrevolution er på vej: Her er alt du bør vide om fremtidens mini-LED og micro-LED-skærme
En mindre skærmrevolution er nu under opsejling. Tre nye skærmteknologier kommer med hver deres løfte om vild kontrast, flottere farver og modulære egenskaber.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
The Digital Edge: Claus H. Andersen står i spidsen for at gøre dit indkøb nemmere i Salling Groups 1.500 butikker
Podcast: Salling Groups digitale chef, Claus H. Andersen, er på en digital mission: Det skal være nemmere at handle, nemmere at være kunde og nemmere være forbruger - i alle kædens 1.500 butikker. Hør hvordan den digitale chef arbejder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Spændende undersøgelse: Her ligger forretningsværdien i print-sikkerhed
En undersøgelse fra IDC viser, at der for virksomheder er en solid business case i at prioritere sikkerhed på print, og ethvert it-initiativ der kan nedbringe omkostninger, er attraktivt for ledere. I undersøgelsen har IDC lavet dybdegående interviews med 16 organisationer, som bruger en entreprise printerløsning, og disse interviews viser at der ligger stor forretningsværdi i denne løsning. Organisationerne blev bedt om at beskrive forskellen på ”før” og ”efter” og det viser sig, at de har opnået et mere sikkert print-miljø, samtidig med at der spares både penge og tid.