henning Praktikant
25. marts 2019 - 16:02 Der er 4 kommentarer

markering af flere adresser i gmail

jeg har 500 adresser, og vil gerne sende til dem alle, men jeg kan kun få lov at sende ca. 100 ad gangen. for ikke at klikke på alle 100 må der være en nemmere måde at markere f.eks. a- e (som i min tilfælde er ca 100 stk)
perwolf Seniormester
25. marts 2019 - 16:23 #1
Prøv i contacts.google.com at danne en gruppe af de kontaktpersoner, som du vil sende til.
I Gmail skriver du i til-feltet navnet på gruppen.
Jeg har ikke testet løsningen, men det er måske et bud?
kurt54 Professor
25. marts 2019 - 16:38 #2
Mails med mange modtagere bliver lettere antaget som spam -er ikke klar over om det kan hjælpe at sende BCC ( Blank Carbon Copy ) - Du bør sende com BBC for ikke at eksponere alle adresser til alle.-  alternativt kan du lave noget løkke dr sender en mail adgangen.
henning Praktikant
25. marts 2019 - 16:48 #3
lyder som en god løsning, men : løkke dr hvordan gør jeg lige det
TobiasHyldeborg Praktikant
26. marts 2019 - 06:29 #4
Når du har så mange mails du gerne vil sende til på én gang, ville jeg anbefale et nyhedsbrevssystem. Jeg kan selv anbefale MailChimp - det er gratis op til 2.000 tilmeldte (mener jeg det er).

Mvh,
Tobias - https://tobiashyldeborg.com
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Datatilsynet vil ikke forholde sig til danske skolers brug af Microsoft 365: "Det er lidt ud over det normale pensum"
Interview: Datatilsynet vil ikke komme med en klar anbefaling til, om danske skoler kan bruge udenlandske cloud-løsninger, før man har set konkrete eksempler. “Det er helt bestemt et område, der har vores bevågenhed og hele tiden bliver vurderet.”
Computerworld
Huaweis topchef: Vores nye styresystem er betydelig hurtigere end Android
Huawei er svært tilfreds med selskabets nye operativsystem, der hedder Hongmeng. Systemet er meget hurtigere end Android, lover topchefen, og Huawei vil udbrede det til en masse andre enheder.
CIO
The Digital Edge: Ørsteds CIO Michael Biermann styrker it-afdelingen: "Vi får en masse nye kollegaer med kompetencer, som vi overhovedet ikke har set før. Det er virkeligt spændende"
The Digital Edge: Et styrket fokus på it-arkitektur, agile og værktøjer som design thinking har på få år sat fart på den 780 personer store it-afdeling hos energikoncernen Ørsted. Hør hele historien om transformationen og hvad fremtiden byder direkte fra CIO Michael Biermann.
Job & Karriere
Nye danskkrav får ansøgertallet til at falde på IT-Universitetet
Et nyt sprogkrav, der skal begrænse antallet af internationale studerende, har betydet, at 16 procent færre har søgt om at blive optaget på en bacheloruddannelse på IT-Universitetet i København.
White paper
Bliv klogere: Dataprotection by the numbers - for dummies
Kvantitative metrics gør dig i stand til, at sammenligne ledigheds- og beskyttelses-alternativer objektivt, uden bias i forhold til erfaringer og fordomme eller udbyderpræference. I dette whitepaper går vi i dybden med adskillige metrics, og starter med at definere hver og en, hvorefter vi tilføjer dem til diskussionen om hvilke slags data protection, data retention og data availabilty, som du kan bruge i forskellige scenarier. Formålet er at hjælpe dig som it-professionel, som sidder med ansvaret for data protection, med at kommunikere overfor finansielle stakeholders i din organisation.