henning Praktikant
25. marts 2019 - 16:02 Der er 4 kommentarer

markering af flere adresser i gmail

jeg har 500 adresser, og vil gerne sende til dem alle, men jeg kan kun få lov at sende ca. 100 ad gangen. for ikke at klikke på alle 100 må der være en nemmere måde at markere f.eks. a- e (som i min tilfælde er ca 100 stk)
perwolf Seniormester
25. marts 2019 - 16:23 #1
Prøv i contacts.google.com at danne en gruppe af de kontaktpersoner, som du vil sende til.
I Gmail skriver du i til-feltet navnet på gruppen.
Jeg har ikke testet løsningen, men det er måske et bud?
kurt54 Forsker
25. marts 2019 - 16:38 #2
Mails med mange modtagere bliver lettere antaget som spam -er ikke klar over om det kan hjælpe at sende BCC ( Blank Carbon Copy ) - Du bør sende com BBC for ikke at eksponere alle adresser til alle.-  alternativt kan du lave noget løkke dr sender en mail adgangen.
henning Praktikant
25. marts 2019 - 16:48 #3
lyder som en god løsning, men : løkke dr hvordan gør jeg lige det
TobiasHyldeborg Praktikant
26. marts 2019 - 06:29 #4
Når du har så mange mails du gerne vil sende til på én gang, ville jeg anbefale et nyhedsbrevssystem. Jeg kan selv anbefale MailChimp - det er gratis op til 2.000 tilmeldte (mener jeg det er).

Mvh,
Tobias - https://tobiashyldeborg.com
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
En skærmrevolution er på vej: Her er alt du bør vide om fremtidens mini-LED og micro-LED-skærme
En mindre skærmrevolution er nu under opsejling. Tre nye skærmteknologier kommer med hver deres løfte om vild kontrast, flottere farver og modulære egenskaber.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
The Digital Edge: Claus H. Andersen står i spidsen for at gøre dit indkøb nemmere i Salling Groups 1.500 butikker
Podcast: Salling Groups digitale chef, Claus H. Andersen, er på en digital mission: Det skal være nemmere at handle, nemmere at være kunde og nemmere være forbruger - i alle kædens 1.500 butikker. Hør hvordan den digitale chef arbejder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Spændende undersøgelse: Her ligger forretningsværdien i print-sikkerhed
En undersøgelse fra IDC viser, at der for virksomheder er en solid business case i at prioritere sikkerhed på print, og ethvert it-initiativ der kan nedbringe omkostninger, er attraktivt for ledere. I undersøgelsen har IDC lavet dybdegående interviews med 16 organisationer, som bruger en entreprise printerløsning, og disse interviews viser at der ligger stor forretningsværdi i denne løsning. Organisationerne blev bedt om at beskrive forskellen på ”før” og ”efter” og det viser sig, at de har opnået et mere sikkert print-miljø, samtidig med at der spares både penge og tid.