slotski Juniormester
14. april 2019 - 21:06 Der er 2 kommentarer

App fra iPad til ny iPad

Jeg har købt en ny iPad, men når jeg forsøger at få min sikkerhedskopi lagt ind på, så får jeg ikke alt med. Jeg har Jigsaw app'en (spil) men alle de "baner" og puzzels jeg har på min gamle ipad kommer ikke med på den nye.

Hvad gør jeg forkert? Nogle råd?

Martin
CRKrogh Ekspert
14. april 2019 - 21:12 #1
Hvis det ikke er samme version af IOS, de kører (hvis den gamle reelt ER gammel), er det bestemt muligt, at app'en ikke er blevet opdateret, så den kan køre på et nyere.
slotski Juniormester
14. april 2019 - 21:35 #2
Begge kører på nyeste iOS. På den nye beder den pludselig om game center login til apple id, selvom jeg aldrig har logget på game center før. Det virker sgu mystisk
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Sådan gør du din forretning agil uden at komplicere netværkssikkerheden
Mange virksomheder er i gang med en form for digital transformation, i forhold til hvordan produkter og services bringes til markedet og i sidste ende levere værdi til kunderne. Men digital transformation bringer også kompleksitet med sig i forhold til dem der opererer netværket. I dette white paper kigger vi nærmere på, hvordan du laver en succesfuld transformation og gør dit netværk sikkert.