miamiamaia Novice
14. april 2019 - 21:13 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Toshiba HDD er blevet mindre efter formatering

Jeg ville gerne have formateret min ekstern Harddisk til FAT 32, så den kunne bruges til mit gamle fjernsyn. Jeg formaterede den til exFAT da FAT 32 ikke var en valgmulighed.. Efter det fandt jeg et program der kunne formatere den til FAT 32 ( Varbatim FAT32 tool. ) og et eller andet sted har jeg nok overset noget... Men den formaterede min Harddisk til FAT32 men men.. men en størrelse op 1.45 TB og ikke de 6 TB som den er.. Jeg har nu prøvet at formaterer den tilbage til NTFS men kunne ikke vælge en anden størrelse ... Er der nogen der ved hvordan jeg får min Harddisk tilbage til de 6 TB eller er den kamp tabt på forhånd??
Med ønske om en god Påske :)
Maj
kurtba Ekspert
14. april 2019 - 22:18 #1
Det er problematisk med fat32 og windows 10 formattering, da den allerede ved diske over 32 gb fjerner muligheden for at formattere som fat32.
Du skal hente et program, som kan det.
F.eks. dette
https://www.disk-partition.com/
Du kan læse lidt om hvorfor og hvordan her
https://www.disk-partition.com/articles/format-3tb-hard-drive-to-fat32-4125.html
Inden du går i gang  med at formattere, skal du lige fjerne partitionen, som den er nu, således at al plads frigives inden du formatterer i det rigtige format.
miamiamaia Novice
15. april 2019 - 08:37 #2
Mange tak for hjælpen Kurtba. Det lykkes. :)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Strejke på vej i IBM Danmark: Fagforbund sender første strejkevarsel
Fagforeningen Prosa har afsendt et nyt strejkevarsel til IBM. Strejkevarslet omfatter størstedelen af selskabets omkring 40 ansatte i Odense. "Medlemmerne vil kigge på IBM’s produktionslinjer og se, hvordan man kan ramme selskabet hårdest muligt, hvis det skulle komme dertil," lyder det fra Prosa. Læs konfliktvarslet her.
Computerworld
Google tvinger stort skifte igennem: Alle Android-telefoner skal kunne bruge sms’ens afløser
Google vil ikke vente på teleoperatørerne længere. Nu slipper selskabets RCS-teknologien løs på Android-platformen.
CIO
Arbejder du med teams, der er større end tre-fem personer? Mit gæt er, at hverken du eller dine kolleger yder optimalt
Klumme: Du kan roligt regne med, at I kun er skyggen af den kraft, som I reelt besidder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Sådan tager du kontrollen over dine Office 365 data
Moderne SaaS applikationer såsom Microsoft Office 365 giver flere fordele fremfor den traditionelle softwaremodel, som mange forretningskunder benytter sig af. Den øgede fleksibilitet i den cloud-baserede licensering og tilgængeligheden af shared cloud storage, skaber en ny række udfordringer når det kommer til data management. I dette white paper kigger vi på, hvad du skal gøre for at beskytte og kontrollere dine Office 365 data.