miamiamaia Novice
14. april 2019 - 21:13 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Toshiba HDD er blevet mindre efter formatering

Jeg ville gerne have formateret min ekstern Harddisk til FAT 32, så den kunne bruges til mit gamle fjernsyn. Jeg formaterede den til exFAT da FAT 32 ikke var en valgmulighed.. Efter det fandt jeg et program der kunne formatere den til FAT 32 ( Varbatim FAT32 tool. ) og et eller andet sted har jeg nok overset noget... Men den formaterede min Harddisk til FAT32 men men.. men en størrelse op 1.45 TB og ikke de 6 TB som den er.. Jeg har nu prøvet at formaterer den tilbage til NTFS men kunne ikke vælge en anden størrelse ... Er der nogen der ved hvordan jeg får min Harddisk tilbage til de 6 TB eller er den kamp tabt på forhånd??
Med ønske om en god Påske :)
Maj
kurtba Ekspert
14. april 2019 - 22:18 #1
Det er problematisk med fat32 og windows 10 formattering, da den allerede ved diske over 32 gb fjerner muligheden for at formattere som fat32.
Du skal hente et program, som kan det.
F.eks. dette
https://www.disk-partition.com/
Du kan læse lidt om hvorfor og hvordan her
https://www.disk-partition.com/articles/format-3tb-hard-drive-to-fat32-4125.html
Inden du går i gang  med at formattere, skal du lige fjerne partitionen, som den er nu, således at al plads frigives inden du formatterer i det rigtige format.
miamiamaia Novice
15. april 2019 - 08:37 #2
Mange tak for hjælpen Kurtba. Det lykkes. :)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Markedsanalyse: Sådan forbedrer EDI din samhandel
I en markedsundersøgelse fra august 2018 blev 300 retailers og producenter spurgt til, hvordan EDI og supply chain-teknologi hjælper dem med at forbedre deres samhandel. Det er ikke nogen hemmelighed, at konkurrenceforholdene er blevet skærpet i det seneste årti, og specielt priserne er udsat for øget pres. Dette betyder, at virksomheder hele tiden skal arbejde for at implementere mere effektive handelsprocesser. Heldigvis er der stadig forretningsområder, som er nemme at strømline ved hjælp af intelligente outsourcede løsninger. Ét af disse er den elektroniske udveksling af ordrer og fakturaer (EDI). I dette whitepaper kigger vi nærmere på de fem vigtigste områder, hvor EDI ifølge de 300 respondenter spiller en stor rolle i at forbedre virksomhedernes samhandel.