Excel Optimisten Juniormester
15. april 2019 - 12:38 Der er 1 kommentar

VBA - Slet række indtil givent destination

Jeg har i mit regneark en makroknap som indsætter et periodiseret indberetningsskema. Det vil sige for hver gang jeg indsætter et ark, så bliver der indsat flere rækker og derved skubbes makroknappen nedad. Når alle skemaerne så skal fjernes, vil jeg gerne slippe for at gøre det manuelt.

Opsæt.

Række hvor sletning skal starte "103"
Række hvor sletning skal slutte (3 rækker over makroknap)

Er det muligt at kode den ind til at slette fra række 103 til 3 rækker over knappen og hvordan vil det eventuelt skulle stilles op?

Håber der er nok information ^^
På forhånd tak.
Excel Optimisten Juniormester
Skrevet i går kl. 07:51 #1
Eventuelt kan spørgsmålet omformuleres.

Kan man få excel til at slette fra en række og ned til en "destination"?
Destinationen kunne eventuelt være en Commandbutton eller en figur.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Hvad gør du? Printsikkerhed er en trussel for din virksomhed!
Du tænker nok: Er printere virkelig så stort en sikkerhedstrussel? På mange måder ja, for i en tid med konstante angreb, er en printer et nemt og ofte overset mål. Blandt andet viser undersøgelsen i dette whitepaper, at der er 68% større sandsynlighed for at printere er kilden til en ekstern trussel eller brist, end der var i 2016, og hele 118% større sandsynlighed for sker internt. Med dette in mente er det overraskende, at kun 30% af de adspurgte it-professionelle anerkender at printere udgør en sikkerhedsrisiko. Læs dette whitepaper og bliv klar over hvad det er du skal være opmærksom på.