thomas_rasmussen Praktikant
15. april 2019 - 14:26 Der er 3 kommentarer

RDP certifikater

Hej allesammen.

Inden dette bliver til en debat om hvad der er en bedre løsning, så kender jeg godt til både VPN løsninger og betalte sikre fjernskrivebords tjenester.

Findes der nogen måde hvorpå, at man kan have et certifikat på både klienten man skal fjernstyre, og på klienten man bruger til at logge på med? Forstået på den måde, at man KUN bliver godkendt til at logge på hvis man har et gyldigt certifikat på begge computere?

Det skal siges at det "bare" er en portforwarding igennem firewall'en der leder ind til en computer, men den bliver konstant forsøgt logget ind på fra udlandet.

Mvh. Thomas.
CRKrogh Ekspert
15. april 2019 - 21:46 #1
thomas_rasmussen Praktikant
16. april 2019 - 13:06 #2
IPSec kræver at der er en windows server eller domaincontroller i mellem netværkene, det har vi ikke, og umiddelbart bliver det heller ikke en mulighed...
CRKrogh Ekspert
16. april 2019 - 14:29 #3
Tja, så lander du jo på VPN - længere er den vel ikke?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Kan din virksomhed klare kontinuerlige updates på Dynamics 365?
Som del af deres ”Evergreen” strategi, udgiver Microsoft pr. 1. april 2019 månedlige opdateringer på deres Dynamics 365, og holder jeres ERP-platform opdateret. Denne approach eliminerer inkonsistente releases og massive opgraderinger, som – historisk set – har vist sig at være tidskrævende og dyre at implementere. På negativsiden, så er din organisation nødt til at studere og forberede hver eneste opdatering på forhånd. Hvis ikke I gør det, så er i ude af stand til at forudse, hvis det har indvirkning på jeres processer, applikationer og tilpasninger. Læs mere i dette white paper og minimér risici fremadrettet.