15. april 2019 - 14:26 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

RDP certifikater

Hej allesammen.

Inden dette bliver til en debat om hvad der er en bedre løsning, så kender jeg godt til både VPN løsninger og betalte sikre fjernskrivebords tjenester.

Findes der nogen måde hvorpå, at man kan have et certifikat på både klienten man skal fjernstyre, og på klienten man bruger til at logge på med? Forstået på den måde, at man KUN bliver godkendt til at logge på hvis man har et gyldigt certifikat på begge computere?

Det skal siges at det "bare" er en portforwarding igennem firewall'en der leder ind til en computer, men den bliver konstant forsøgt logget ind på fra udlandet.

Mvh. Thomas.
CRKrogh Ekspert
15. april 2019 - 21:46 #1
16. april 2019 - 13:06 #2
IPSec kræver at der er en windows server eller domaincontroller i mellem netværkene, det har vi ikke, og umiddelbart bliver det heller ikke en mulighed...
CRKrogh Ekspert
16. april 2019 - 14:29 #3
Tja, så lander du jo på VPN - længere er den vel ikke?
27. maj 2019 - 12:12 #4
CRKrogh: Egentlig har du jo ret, dog har jeg nu lavet det så jeg lukker hele verdenen ude med firewall'en og tillader kun brugernes egne IP range fra deres hjemmenetværk, det fungere indtil videre helt perfekt, der har været helt ro på siden.
CRKrogh Ekspert
27. maj 2019 - 18:11 #5
Vær OBS på at en IP# kan spoofes, men ja, enkel og brugbar løsning i en snæver vending.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Region Nordjylland vælger Systematic som leverandør af stort EPJ-system: Danmarks EPJ-landskab nu reelt delt i to
Region Nordjylland vælger Systematic som leverandør af regionens kommende EPJ-løsning. Med beslutningen er Danmark nu reelt delt op i to på EPJ-området. “Det giver god mening,” siger regionsrådsformand. Se her, hvor mange brugere Systematic-systemet Columna nu står til at få i Danmark.
Computerworld
Google tvinger stort skifte igennem: Alle Android-telefoner skal kunne bruge sms’ens afløser
Google vil ikke vente på teleoperatørerne længere. Nu slipper selskabets RCS-teknologien løs på Android-platformen.
Job & Karriere
På jagt efter et nyt ingeniør-job? Her er otte attraktive stillinger, der er ledige netop nu
Find dit nye ingeniørjob her. Lige nu er der ledige stillinger hos blandt andet E-boks, Milestone Systems og Georg Jensen.
White paper
Sådan tager du kontrollen over dine Office 365 data
Moderne SaaS applikationer såsom Microsoft Office 365 giver flere fordele fremfor den traditionelle softwaremodel, som mange forretningskunder benytter sig af. Den øgede fleksibilitet i den cloud-baserede licensering og tilgængeligheden af shared cloud storage, skaber en ny række udfordringer når det kommer til data management. I dette white paper kigger vi på, hvad du skal gøre for at beskytte og kontrollere dine Office 365 data.