Avatar billede MariMik Juniormester
01. maj 2019 - 00:43 Der er 3 kommentarer

Analog underholdning til gamerdrenge ?? ..

Jeg skal passe mine nevøer i weekenden og de er begge to vilde med at game, men jeg kunne godt tænke mig at få dem til at lave noget aktivt og anderledes sammen med mig og min søn (8 år).  Efter jeg havde læst denne artikel (https://kreavis.dk/panduro-hobby/) har det gibbet i mig for at lave noget krea med drengene. Har søgt inspiration på blandt andet https://hobbyklubben.dk/creativ-company/ men har I derude nogle gode ideer til noget krea, som vil falde i god jord hos tre gamerdrenge i alderen 8, 10 og 12 år?
Avatar billede KHN Guru
01. maj 2019 - 01:37 #1
Avatar billede nopsen Ekspert
08. maj 2019 - 00:33 #2
endnu engang skal experten misbruges til reklame, iøvrigt et dårligt og nemt gennemskueligt forsøg.. nok derfor kun 1 hoppede på den.
Avatar billede MJensen Praktikant
01. september 2019 - 18:08 #3
Har selv lige investeret i magnet kugler som har været til stor glæde for mine nevøer på 6 år 8 år. Er sikker på at de bliver mere og mere populære.
Du kan købe dem hos Magnetica: https://magnetica.dk/
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester