Avatar billede langoe Mester
10. maj 2019 - 22:42 Der er 6 kommentarer

Problemer med chromecast

Min hensigt er at se Boxer TV via chromecast, og kunne betjene det via tlf, tablet eller smartphone. Jeg kan se Boxer Play på alle 3.

Konfirgurationen er sket med mobiltlf.; men nu fungerer den pludselig heller ikke længere.

Er der nogen som har et hint eller skal jeg opgive projektet?

.
Avatar billede bas Forsker
11. maj 2019 - 06:49 #1
Virker din Chromecast med andre apps?
Er din Boxer app opdateret?
Har du genstartet og evt. nulstillet din Chromecast?
Avatar billede langoe Mester
11. maj 2019 - 08:13 #2
Hej
Hvordan nulstiller jeg chromecast og starter konfirgurationen forfra?
Avatar billede claes57 Ekspert
11. maj 2019 - 09:39 #3
chromecast er lidt dum - hvis du giver dit wifi et nyt navn, så skal den konfigureres igen.
Den simple er midlertidigt at slukke din router, og fra mobil dele dens netværk (som skal hedde noget andet) Så kan cc på tv vise en pinkode, og du skal fra mobil indstille den.
Når det er på plads, så stop deling af netværk på mobil, og start router - cc skal så indstilles igen (den husker kun et wifi-navn)
Avatar billede langoe Mester
12. maj 2019 - 09:26 #4
Hej.

Du skriver:
Den simple er midlertidigt at slukke din router, (OK) og fra mobil dele dens netværk (som skal hedde noget andet) ( HVORDAN DET) Så kan cc på tv vise en pinkode, og du skal fra mobil indstille den.
Når det er på plads, så stop deling af netværk på mobil, og start router - cc skal så indstilles igen (den husker kun et wifi-navn)
Avatar billede claes57 Ekspert
12. maj 2019 - 12:40 #5
Sluk router
min mobil (samsung, android 7) Indstillinger, Forbindelse, Mobilt hotspot og internetdeling
Slå Mobil Hotspot til
Så på samme mobil finder du noget at caste (fra fra internet - bemærk, at du nu er på mobil-data) og forbinder så til din chromecast.
Når der er hul igennem, så virker chromecast i det mindste - og du slår Mobil Hotspot fra igen (og din mobil kan atter bruges lokalt wifi og spare mobil-data)
Derefter kan du fra din pc caste noget, og forbinde til din Chromecast forfra.

min ipad (ios 12), indstillinger, i venstre side er en 'internetdeling' slå den til (og husk også her at slå den fra igen når testen er gennemført)
Avatar billede Thomas S Ekspert
13. maj 2019 - 13:09 #6
jeg havde problemet, at min router er sat op til 2,4 og 5 ghz netværk - begge to med sammen navn - men det er 2 forskellige netværke!
vores erfaring var, at jeg har sat chromecasten (cc) op, og det hele spillede - så slukkede jeg tv (og derved cc) dagen efter kunne jeg ikke kaste, men min kæreste kunne godt. Dagen efter kunne hverken hende eller jeg kaste; men efter en genstart af cc, kunne hun godt caste, men jeg ikke. Dagen efter var det mig der kunne kaste, men ikke hende osv.
Jeg omdøbte 2,4 ghz-wifi til noget andet - nu virker det som det skal - uden problemer
Du har nok den sammen udfordring
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.