Avatar billede e-jensen Forsker
29. maj 2019 - 13:52 Der er 2 kommentarer

WifiBoost

Hej
Er der nogen som har praktisk erfaring med dette tilsyneladende mirakuløse produkt? Jeg ved godt, at det ikke er en formue at sætte over styr, hvis det på mystisk vis viser sig at have en utilfredsstillende effekt, men jeg er heller ikke tilhænger af unødige indkøb af blisterpakninger, som af uransalige grunde åbenlyst ikke er beregnet til at åbne, indeholdende værdiløst skrammel :-)
Avatar billede claes57 Ekspert
29. maj 2019 - 14:11 #1
kender den type, hvor en er tæt på router, og leverer signal til stikkontakt, og en modtager andet sted i huset så tapper signal fra el-nettet, og sender wifi videre. De har været kendt i mange år, og virker. Også store, anderkendte firmaer producerer dem, og de laver ikke 'panik-sider' med 50% rabat, skynd dig, sidste chance, snart udsolgt, spam sider.
Avatar billede e-jensen Forsker
30. maj 2019 - 14:18 #2
OK -kan godt se hvad du mener med rabat-svindel: Slutdatoen sættes en dag frem hver dag, og så har de vist også lidt problemer med ugedagen (mandag den torsdag):

"Hvis du bestiller nu, får du 50% ekstra rabat på din WifiBoost.
Tilbuddet slutter mandag den torsdag 30 mai 2019"

De skulle nok bare lave tilbuddet om til "...slutter i morgen".
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?