cali1 Mester
26. juni 2019 - 21:13 Der er 5 kommentarer

konverter pdf til excel

Hej, kan nogen hjælpe mig med at konvertere pdf til excel uden brug af online tjenester, da jeg ikke ved om følsomme data er beskyttede.

På forhånd tak.
220661 Ekspert
26. juni 2019 - 21:48 #1
Hvis man bruger Acrobat Reader til at åbne filen, kan den så ikke exportere den over i excel?
220661 Ekspert
26. juni 2019 - 21:51 #2
Hmm. Ved ikke lige om det vil give dig de muligheder du ønsker hvis den kan? Kar ikke brugt muligheden.
Overgaard1654 Professor
26. juni 2019 - 22:17 #3
kurtba Ekspert
26. juni 2019 - 22:41 #4
Nu ved vi jo ikke hvordan dine data ser ud, men du kan evt. prøve at konvertere filen i word, og så se om de data du får der så efterfølgende kan smides over i excel.
De nyere word versioner kan alle åbne og konvertere pdf filer.
cali1 Mester
27. juni 2019 - 10:14 #5
Har prøvet at åbne med word, men den tabel med tal jeg skal bruge står helt skævt, og sammenblandet med tekst,men måske der er et trick der kan rette op på det.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Exchange-sårbarhed truer selskaber over hele kloden: Sådan blev den opdaget af Dubex fra Søborg
En række akutte sårbarheder i Microsoft Exchange Server har sendt en panisk bølge gennem Exchange-miljøet. Sårbarhederne blev opdaget af danske Dubex. Se her, hvordan de blev opdaget af det danske selskab. "Var hackerne lykkedes med det, ville det være forholdsvist voldsomt," siger Jacob Herbst fra Dubex.
Computerworld
Hånden på hjertet: Er der plads i din virksomhed til it-nørderne, der sjosker rundt i ikke nødvendigvis ens strømpesokker?
Klumme: Er der plads i din organisation til it-nørder, der går rundt på arbejdspladsen i to ikke nødvendigvis ens strømpesokker, fordi det er svært virkeligt at koncentrere sig, når skoene klemmer?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations.