Avatar billede langoe Mester
31. juli 2019 - 17:33 Der er 6 kommentarer og
2 løsninger

Gemme pdf filer modtaget som vedhæftede filer.

Hej
Jeg har netop handlet hus og modtaget alle informationer og aftaler om handlen  som pdf filer fra ejendomsmægleren. Der er ca. 55 i alt. Han siger jeg bør downloade dem og gemme dem på PC eren.

Det har kun været muligt for mig at downloade 1 ad gangen og det er ret tungt.

Hvordan gør jeg det mest smart?.

Jeg vil gerne gennem på skrivebordet, hvor jeg har lavet en mappe til dokumenter vedr. huset. Jeg anvender gmail.
Avatar billede milter Ekspert
31. juli 2019 - 18:21 #1
Kan du ikke markere dem alle og derefter vælge "Gem" ?
Avatar billede MadsenDK Juniormester
31. juli 2019 - 18:23 #2
Hej Langoe,

Hvilken browser bruger du? For det har lidt at sige ift. hvordan pdf filerne bliver downloadet på din computer. I Chrome sker overførslen nede i venstre hjørne, mens det er oppe i højre hjørne i Firefox.

I begge tilfælde kan du klikke dig til mappen med overførsler, hvorfra du kan markere dem og trykke ctr + c for at kopiere og ctr + z for at indsætte dem i mappen på skrivebordet. Gør du sådan, bør det være ligetil.

Held og lykke med huset :)
Avatar billede langoe Mester
31. juli 2019 - 19:48 #3
Milter. Jeg kan ikke markere dem. Jeg kan downloade dem enkeltvis og sætte dem ind i en mappe på skrivebordet, men tænkte at der nok var en lettere måde.
Avatar billede milter Ekspert
31. juli 2019 - 20:09 #4
#3.

Jeg bruger ikke gmail, så måske er jeg ikke den rette til at hjælpe dig.

Har du modtaget alle PDF-filerne i en enkelt mail, eller er de fordelt ud over flere, måske 55 eller lidt færre? Prøv at kigge på linket herunder:

https://www.quora.com/Why-doesnt-Google-Inbox-have-download-all-attachments-feature
Avatar billede perwolf Forsker
31. juli 2019 - 22:21 #5
I Gmail findes de vedhæftede filer forneden i mailen. Umiddelbart ovenover de vedhæftede filer, til højre, er der en downloadikon. Når du klikker på det, så kan du downloade alle filer samlet i en zip-fil :-)
Avatar billede Rune1983 Guru
01. august 2019 - 07:15 #6
Altermativ kan du sætte din email op i Email program. Fx. Outlook, Thunderbird, etc...
I dem er det bare drag og drop til den folder du ønsker.
Avatar billede MadsenDK Juniormester
01. august 2019 - 08:29 #7
Jeg tænker også Per's løsning lyder som den oplagte. At få det hele gemt som ZIP og så få den flytte til skrivebordsmappen og udpakket, når den er det rigtige sted.
Avatar billede langoe Mester
01. august 2019 - 13:07 #8
Tak for stor hjælpsomhed, som førte mig på sporet.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.