AnyFellow Juniormester
11. oktober 2019 - 13:01 Der er 1 kommentar og
2 løsninger

Hente data fra gl. dos program

Jeg hjælper en lille virksomhed med deres it, og de har et gammelt 16-bit program ved navn Windows Tracker. Det er en form for CRM. Programmet er placeret i en mappe ved navn WINTRK.

De vil gerne have flyttet data over på et nyt system,men eksportmulighederne er desværre meget fraværende. Jeg har prøvet at åbne data-filerne i en hex-editor, men der er desværre ikke noget der indikerer, at data kommer fra et kendt databasesystem.

Er der nogen der evt. kender dette program, eller har bud på hvordan data kan forsøges tilgået?
snestrup2000 Professor
11. oktober 2019 - 22:43 #1
Har du prøver DOS-BOX ver x.xxx  (har ikke nummeret her). Søg på DOS-BOX.

K

OG hvis programmet er ren DOS er der meget lille sandsynlighed (tæt på NUL) at det vil køre på en Windoze...
12. oktober 2019 - 01:53 #2
hvis de virkelig vil noget med de gamle data, så hyr et firma til at skille programmet ad og få styr på data. jeg kender en fyr der har specialiseret sig i det, han bor i Schweiz og er min gamle ven, han kan gøre det. www.cassidy.dk - du kan prøve hans twitter
AnyFellow Juniormester
18. oktober 2019 - 22:01 #3
Okay, tak for forslagene, som jeg vil kigge videre på.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Minimér spildtid og understøt det nye arbejdsliv med effektive videomøder
Under nedlukningen i foråret 2020 vænnede dine medarbejdere sig til at mødes via Microsoft Teams. Men mange blev frustrerede over at vende tilbage til kontoret og opdage, at dette – nu helt essentielle! – møderedskab ikke fungerede særligt godt sammen videoudstyret i mødelokalerne. Nu bygger en ny løsning endelig bro mellem Teams og verdens nok mest udbredte og velfungerende løsning til professionelle videomøder – Cisco Webex. Det kan du læse mere om i denne korte og præcise gennemgang af løsning og muligheder fra NetDesign.