AnyFellow Juniormester
11. oktober 2019 - 13:01 Der er 1 kommentar og
2 løsninger

Hente data fra gl. dos program

Jeg hjælper en lille virksomhed med deres it, og de har et gammelt 16-bit program ved navn Windows Tracker. Det er en form for CRM. Programmet er placeret i en mappe ved navn WINTRK.

De vil gerne have flyttet data over på et nyt system,men eksportmulighederne er desværre meget fraværende. Jeg har prøvet at åbne data-filerne i en hex-editor, men der er desværre ikke noget der indikerer, at data kommer fra et kendt databasesystem.

Er der nogen der evt. kender dette program, eller har bud på hvordan data kan forsøges tilgået?
snestrup2000 Professor
11. oktober 2019 - 22:43 #1
Har du prøver DOS-BOX ver x.xxx  (har ikke nummeret her). Søg på DOS-BOX.

K

OG hvis programmet er ren DOS er der meget lille sandsynlighed (tæt på NUL) at det vil køre på en Windoze...
12. oktober 2019 - 01:53 #2
hvis de virkelig vil noget med de gamle data, så hyr et firma til at skille programmet ad og få styr på data. jeg kender en fyr der har specialiseret sig i det, han bor i Schweiz og er min gamle ven, han kan gøre det. www.cassidy.dk - du kan prøve hans twitter
AnyFellow Juniormester
18. oktober 2019 - 22:01 #3
Okay, tak for forslagene, som jeg vil kigge videre på.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Efter vanskeligt år jagter aarhusianske Mjølner nu tocifrede vækstrater: Vil for alvor indtage Sjælland - her er planen
Interview: Efter et corona-plaget år er aarhusianske Mjølner Informatics nu klar til at trykke på speederen. Topchef Brian Gottorp Jeppesen forventer tocifrede vækstrater, der især skal hentes fra det sjællandske marked. Se hans plan for 2021 her.
Computerworld
Næste uge går det løs: Apple inviterer til event på utraditionel vis
Apples store event i næste uge blev afsløret af Siri før tid. Få overblik over, hvad Apple ventes af løfte sløret for.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.