Avatar billede ludo94 Novice
08. november 2019 - 20:04 Der er 2 kommentarer

OneNote 2016 fejler med indsættelse af onlinevideo

Hej
Jeg har netop lagt den nyeste version af Office365 -og tilhørende download af 2016-udgaven på en Surface Book 2.

Jeg vil gerne indsætte en youtube- video i en side via Indsæt - Onlinevideo - men jeg får fejlen: Der blev ikke fundet nogen video med denne adresse. Prøv igen.

Men videoen findes - og kan indsættes via almindeligt link i OneNote. Jeg forstår derfor ikke den fejlmeddelelse. Når jeg prøver at læse om det i supporten for Office, står der at jeg skal have den nyeste version af Office og have abonnement via mit arbejde - hvilket jeg vil tro at jeg har.

Er der mon nogen af jer, der kan hjælpe?

Mange hilsner
Christina
Avatar billede INK Ekspert
08. november 2019 - 20:14 #1
Nyeste version af Microsoft Office er vel 2019.
Forstår ikke helt sammenblanding af Office 365 og en stand alone version 2016.
Avatar billede ludo94 Novice
09. november 2019 - 05:28 #2
Hej

Måske har jeg fået blandet noget sammen i versionerne - men når jeg downloader officepakken via Office 365, så skyldes det at desktopudgaverne kan noget mere end cloud-udgaverne, bl.a. i forhold til redigering. Og i forhold til OneNote betyder det bl.a. at det er muligt at åbne vedhæftede filer direkte - i skyen skal de downloades først. Derfor vil jeg gerne bruge desktopudgaven - som jeg troede hed 2016 :-)

Men indsættelse af onlinevideo kan jeg som nævnt i mit spørgsmål ikke få til at virke - og det ville være dejligt at få hjælp til det :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester