Avatar billede Maria Praktikant
10. november 2019 - 19:06

Kan ikke finde Midi (Launchkey 25) i Ableton...

Hej.

Jeg har lige købt et midi-keyboard (Novation Launchkey 25) med tilhørende Ableton Lite til. Første gang jeg skulle indstille Midi-keyboardet til Ableton kunne jeg sagtens finde Launchkey 25 MK2, når jeg skulle indstille det inde under preferences i Ableton.
Jeg blev nødt til at omformatere min computer, slette alle programmer osv. og nu hvor jeg har geninstalleret det hele, kan jeg ikke finde det præcise "Launchkey 25 MK2", som jeg kunne tidligere, når jeg skal ind og sætte det op i Ableton. Der er kun Launchkey MK eller Launchkey, og derefter kan jeg som input og output kun vælge USB midi-enhed port 1 og port 2, hvor jeg jo skulle kunne vælge "Launchkey 25 MK2" ifølge manualen, der fulgte med (og som jeg tidligere kunne)...
Er der nogle, der ved, hvad der går galt?
Mvh
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester