Avatar billede Slettet bruger
01. december 2019 - 16:43 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Systemafbildning

Hvor meget plads skal man bruge på den pågældende enhed for at lave en  systemafbildning i Windows 10?

Det er ikke til min egen computer (har Windows på usb), men en bærbar købt i Bilka hvor der ikke følger en Windows cd med. Er det så ikke eneste måde at geninstallere/gendanne Windows hvis det en dag bliver nødvendigt?

Forstår ikke de kan sælge en pc uden.
Avatar billede Slettet bruger
01. december 2019 - 16:46 #1
Kan ikke finde ud af dette.
Når der er en Windows på computeren, må der - uanset Windows ikke medfølger på et medie - vel være en licensnøgle til den der er installeret? Hvor ser man den? Og kan man bruge den til noget senere?

Måske det her spørgsmål er helt ude i hampen.
Avatar billede Slater Ekspert
01. december 2019 - 17:00 #2
Din Windows-nøgle bør stå på et klistermærke der som regel sidder på undersiden af en laptop. Normalt er det en såkaldt OEM-nøgle, der kun kan bruges på den computer - dvs. hvis du køber en ny computer kan du ikke bruge den igen - men du kan sagtens geninstallere Windows på den nuværende maskine med nøglen.

Hvis du kan finde nøglen, skal du bare downloade værktøjet fra https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows10 og lave en USB-nøgle eller DVD med Windows på, så kan du geninstallere.
Avatar billede Slettet bruger
01. december 2019 - 17:15 #3
Enig med #2. Når der een gang har været Windows 10 på computeren, er det registreret i bios, og så kan man altid installere igen fra en USB nøgle.
Så det er lige meget med Windows nøglen.
Avatar billede Slettet bruger
01. december 2019 - 18:11 #4
Tak skal i have.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester