Avatar billede r-data Novice
17. december 2019 - 21:12 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

xml filer til sproom

Jeg har to helt ens filer 100.xml og 101.xml. Begge filer blev tømt for det gamle indhold (med ctrl-A og delete) og med copy / paste fyldt med nyt helt ens data (oioxml data til sproom.net) Filen 100.xml vises fint i en browser og kan indlæses af sproom, men filen 101.xml fejler ved visning i en browser og kan ikke indlæses i sproom, selv om indholdet, som tidligere nævnt, er eksakt ens! Det, som sproom ikke kan lide, er de danske bogstaver i notat til fakturalinjer. (Her skal man nemlig IKKE bruge UTF-8) 
Filen 100.xml blev oprindeligt lavet af C5's Dan oioxml funktion, mens 101.xml er lavet fra grunden af mig selv. Skal der puttes en eller anden attribut på xml-filer for at det virker? Dos kommandoen attrib angiver de er ens, mens FileCompare angiver forskelle
Avatar billede wise Seniormester
17. december 2019 - 22:36 #1
Næee der er ikke atributter på - men det gemte tegnsæt skal være korrekt. Det lyder til der forskellen er når FC giver forskel.
Hvilket program gemmer du dem i? (teksteditor)
Avatar billede r-data Novice
18. december 2019 - 00:22 #2
Jeg brugte notepad til at slette det gamle indhold og copy / paste det nye indhold over  i. Med hjemmesiden asciivalue.com har jeg konstateret, at data ER ens.
Avatar billede wise Seniormester
23. december 2019 - 07:29 #3
ASCIIvalues tager ikke højde for hvilken encoding filen er gemt med. Måske notepad+ editoren kan vise det. Kan du evt zippe og uploade filerne et sted så jeg kan se dem?
Avatar billede r-data Novice
23. december 2019 - 07:59 #4
Jeg ændrede encoding til ISO8859 i stedet for UTF-8. Så virkede det. Men jeg begriber stadig ikke, at eksakt det samme indhold puttet i to forskellige tomme filer (med Ctrl-v) kan give to forskellige resultater.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester