sonofdavy Praktikant
04. januar 2020 - 17:19 Der er 1 kommentar

Tretten år og vil starte en webshop

Hej jeg er en tretten årig dreng der gerne vil starte min egen lille webshop, skal man til at kontkte skat og told før man går igang jeg regner med at jeg kun sælger for en 500 kr om måneden så kan man så godt bare lave en uden at informere nogen, som sagt er jeg tretten år og jeg har ikke noget der er 18+ der kan administrere underskrift arbejde osv, har lavet en hjemmeside men har ik lagt den ud endnu.
Onlinetekster Novice
20. januar 2020 - 12:23 #1
Hej! Du skal have dine forældre til at administrere din virksomhed. Måske kan de oprette en virksomhed, som du kan være "ansat" i, indtil du er fyldt 18 år?

Jeg vil anbefale dig at bruge WordPress til at bygge din webshop i. Du kan anvende WooCommerce, som er et rigtigt godt plugin til dig, der ønsker at drive webshop.

Selv har jeg byttet en side i WordPress, som du kan se her: https://villaoghave.dk/. Det har ikke taget så lang tid, da jeg har brugt et tema. Det kan du købe på Themeforest.net, der er verdens største forhandler af WordPress-temaer.

Ellers er det bare om at komme i gang! Dine forældre må kunne hjælpe dig. Hvis det lykkes, vil jeg anbefale dig at læse op på SEO, så du ved, hvordan du skal optimere din hjemmeside i forhold til Googles retningslinjer.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
PA Consulting solgt for milliard-beløb: 190 ansatte i København følger med i købet
Det amerikanske teknologi-selskab Jacobs overtager konsulenthuset PA Consulting. Med i købet følger 190 medarbejdere i København. Handelen rummer ‘mange spændende muligheder,” lyder det fra direktør Søren Krogh Knudsen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Hyperkonvergeret infrastruktur: Få det bedste fra on-premise og cloud
Det står stadig mere klart, at cloud ikke er løsningen på alle udfordringer. Høje og ofte uigennemskuelige omkostninger er én årsag – omfattende krav til standardisering er en anden. Det efterlader organisationen i et limbo, hvor det kan være svært at finde den rette balance mellem cloudløsninger og det on-premise baserede datacenter. I denne hvidbog kan du få inspiration til, hvordan du opbygger en hyperkonvergeret infrastruktur, der opfylder kravene til hurtig skalering og forretningsmæssig agilitet med XaaS.