kristine Novice
04. februar 2020 - 14:02 Der er 4 kommentarer

USB

Hej !

Jeg har tidligere fundet en "manual" på hvordan man tæmmer/renser et USB stik for data. Det er vigtigt, at det er helt tømt, da det skal bruges til opdatering af en soundbar.
Mener at en bruger har beskrevet processen på en af Jeres sider- hvis ikke, håber jeg alligevel på hjælp-tak !

Mette K
claes57 Ekspert
04. februar 2020 - 15:00 #1
sæt til en pc, og gå til stifinder - klik på drevet der, så du er på det. Klik i højre side, hvor du ser indhold på usb stick. Så Ctrl+A for at markere alt, og tryk på Delete.
Og det burde være det hele til dit brug.
J. Nielsen Guru
04. februar 2020 - 15:03 #2
Højreklik på det i stifinder og vælg "formater"
220661 Ekspert
04. februar 2020 - 15:53 #3
Skal drevet være helt uden nogen form for formatering skal man slette det fra diskhåndteringen, så det kommer til at stå som ikke allokeret. (med sort bar)
ink Ekspert
04. februar 2020 - 21:06 #4
Oplys hvilken soundbar. Formoder der skal downloades en fil fra nettet til denne usb, der herefter sættes i soundbar'en?
Der står sikkert også hvilket format usb skal formateres til?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester





Premium
PA Consulting solgt for milliard-beløb: 190 ansatte i København følger med i købet
Det amerikanske teknologi-selskab Jacobs overtager konsulenthuset PA Consulting. Med i købet følger 190 medarbejdere i København. Handelen rummer ‘mange spændende muligheder,” lyder det fra direktør Søren Krogh Knudsen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.