jthyge Mester
08. marts 2020 - 15:58 Der er 2 kommentarer

Visning af indhold på netværks harddisk i stifinder.

Hej
Jeg har nettop tilføjet en netværksharddisk til stifinder. (HDD koblet på router)

Kan jeg få stifinder til at viser thumbnails, i steder for blot filnavne.
Og åben fx. billeder direkte, så den ikke downloader dem. Men bare viser dem?

Så den fungere på samme vis som en alm. harddisk.
puren Ekspert
08. marts 2020 - 22:36 #1
du bliver nok nød til at fortælle lidt mere om hvordan du har gjort det og hvilken router du har for at vi andre har en chance for at hjælpe dig
jthyge Mester
09. marts 2020 - 10:17 #2
Ok, god pointe.

Jeg har en TP-Link Acher C9 v1, hvor jeg har tilsluttet en USB harddisk.
Jeg tilføjer den som netværks harddisk i Stifinder, ud fra IP adressen.

Jeg kan fint tilgå alle filer via stifinder.

Men kan jeg få stifinder til at indeksere harddisken, så der vises thumpnails af billeder. Og den åbner filerne, i stedet for at downloade dem når jeg klikker på dem?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.