Avatar billede wjens Guru
14. april 2020 - 13:58 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Edge, kan ikke vælge indhold på nyt faneblad

Jeg prøver Edge på Android enhed.

Problem: nyt faneblad er altid MSN siden, jeg vil gerne selv kunne vælge (som i Chrome). Ved start viser Edge heller ikke den valgte startside, men viser også her fanebladet med MSN.

Hardware: tablet med Android 9.  Edge app er opdateret i går.

Indstillinger i Edge:
Startside:  google.dk (ok ved tryk på home/huset, men ikke auto ved start).
Nyt faneblad:  Danmark (dansk). (Ingen valgmulighed for bestemt side).

Hvad har jeg overset?
Avatar billede claes57 Ekspert
14. april 2020 - 15:44 #1
er på android 10 - samme fejl - jeg har ikke testet med at sætte edge som standardbrowser, det kan være, at de så er medgørlige - men pt, som alm bruger, så virker det ikke (de læser ikke data, men har hardkodet deres eget valg)
Avatar billede wjens Guru
14. april 2020 - 19:15 #2
Det er åbenbart sådan det er med nye faneblade.

Her er et indlæg jeg ikke fandt i første omgang:
https://answers.microsoft.com/en-us/microsoftedge/forum/all/ms-edge-based-on-chromium-new-tab-cannot-be-set-to/605ce57a-3eab-44b7-9930-05c6c30937a6

Vi skal altså se de reklamesider. Edge får det svært hos mig.
Avatar billede claes57 Ekspert
14. april 2020 - 21:20 #3
de har - med chrome - haft en opdatering undervejs. men den udskød de i fællesskab pga covid-19 - se ultimo apr efter opdatering
Avatar billede wjens Guru
15. april 2020 - 10:03 #4
Tak for input, vi kalder det en løsning.
Heldigvis er det da et problem, der er til at overskue.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.