KBS Praktikant
23. april 2020 - 10:30 Der er 5 kommentarer

C5 - overfør forslag

Hej.

Jeg ønsker at tilføje et felt under overfør forslags billedet.

Jeg kan dog ikke finde frem til den under generelt>udviklingsmenu. For det er jo ikke et kartotek som sådan.

Nogle der ved hvilken type jeg skal ind under?

På forhånd tak,

Kevin.
ADDCON-C5 Seniormester
23. april 2020 - 10:44 #1
Hej Kevin,

Hvor er du henne i C5 ?
ADDCON-C5 Seniormester
23. april 2020 - 10:53 #2
Hvis det er i Lager / Periodisk hedder kartoteket  'InvenReqTrans' og der anvendes en temporær fil til at flytte forslag med.  Denne hedder 'TmpFrmVirtual'.  Dette kartotek er generelt, så lad være med at ændre på dette, men kig i stedet om der er ledige felter i kartioteket som du kan bruge.

MVH
ADDCON
Peter
ADDCON-C5 Seniormester
23. april 2020 - 10:56 #3
Davs igen,

Kiggede lige i koden.  På FORMEN for forslag kan du kigge i triggeren 'USRKEY1', her kan du se hvordan posterne overføres til indkøb via førnævnte kartotek.

MVH
ADDCON

Peter
KBS Praktikant
23. april 2020 - 13:04 #4
Hej Peter,

Det giver rigtig god mening at der bliver lavet en temporær fil, for den går jo ind og filtrerer i InvenReqTrans efter værdier i de forskellige kolonner. Har fundet formen InvenProposals i udviklingsmenuen, som åbner overfør forslag. Dog får jeg følgende besked når jeg prøver at rette i formen (og også når jeg åbner store dele af de andre funktioner i udviklingsmenuen): "Du har forsøgt at starte et værktøj, der ikke er en del af den nuværende Windows version". Derfor kan jeg ikke komme til at se "USRKEY 1"

Jeg ønsker at få et indkøbs rekvisitionsnr. op i overfør forslag, så det skal som sådan ikke være et felt der skal noteres i, mere et opslag i indkøbskartoteket (har mere eller mindre koden til at få det frem). Det er bare hvilken jeg skal skrive det i, formen (InvenProposals) / det midlertidige kartotek (TmpFrmVirtual).

Jeg takker mange gange,
Mvh. Kevin
KBS Praktikant
23. april 2020 - 13:15 #5
Ah, jeg skulle bare åbne consol versionen for at få adgang til udviklingsmenuen. Så det er egentlig kun det spørgsmål ang. form/kartotek der er aktuelt
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
For 20 år siden blev Netcompany stiftet som modsvar til de etablerede it-leverandører: Her er de tre principper bag Netcompanys milliardsucces
Interview Siden 1999, hvor Netcompany blev etableret, har det danske it-selskab haft tre principper for at drive en succesfuld it-virksomhed. "Vi mente i al beskedenhed, at det måtte kunne gøres bedre ved at modernisere måden at bygge it-systemer på," siger Netcompanys direktør André Rogaczewski, der her udlægger den succesformel, der stort set har været den samme i de seneste 20 år.
Computerworld
Kinesiske TikTok lukker ned i Hong Kong efter indførelse af censur-lov
TikToks kinesiske moderselskab Bytedance lukker for adgang til den populære app i Hong Kong. Til gengæld vil en kinesisk version af appen fortsat være tilgængelig i Hong Kong
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.