neesgaard Juniormester
25. april 2020 - 14:30 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Webside med Visual Studio 2019

Blot et opklarende spørgsmål:

I tidligere versioner af Visual Studio har - jeg i hvert fald - haft en samling samhørende .aspx og .aspx.vb filer på min lokale pc og når de skulle køres på en server, så har jeg en til en uploadet filerne en til en til serveren og så har det kørt.
Med 2019 kan jeg se, at der er en bin-folder indeholdende en MinWebside.dll fil i. Når jeg kører webapplikationen i VS2019, så ændres denne .dll og det er herefter nødvendigt at uploade denne MiWebside.dll til serverens bin-folder, da det nu åbenbart er den fil, der styrer 'løjerne' på serveren. Det virker altså som om det er helt ligegyldigt med .aspx/aspx.vb filerne på serveren, MEN hvis man sletter dem på serveren, kommer der fejl, så de skal åbenbart være der.

Det der undrer mig er: har man en lille app på sin lokale pc og uploader .dll og aspx/.aspx.vb til serveren, så kører det fint på både den lokale pc og på serveren. Hvis man nu sætter en tredje knap på i sit lokale miljø, kører F5 og uploader KUN MinWebside.dll til serveren, så kører det også fint med 3 knapper på serveren, men .aspx/.aspx.vb på serveren indeholder jo kun 2 knapper, så hvad er formålet med denne uoverenstemmelse?

På forhånd tak for input!
keysersoze Guru
25. april 2020 - 18:04 #1
dll'en er den compilede, altså byggede, kode fra dine vb-filer mens dine aspx-filer, primært, er din markup med en reference til din kode. Du kan, og bør, nøjes med at uploade dll og aspx. Hvis du laver ændringer til .vb og compiler skal du uploade .dll men laver du bare ændringer bare i .aspx er det for det meste tilstrækkeligt at uploade den.
neesgaard Juniormester
25. april 2020 - 18:49 #2
Mange tak for din gode forklaring - det virker perfekt og jeg ser systemet!!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.