dennis_sorensen Praktikant
04. maj 2020 - 12:15 Der er 7 kommentarer

Geninstallere summasummarum

Hej.

Jeg har en backup af mit summasummarum program (version 4.2.2).

Jeg har hele mappen med installationsfil og diverse andre filer fra en tidligere installation. Ved en fejl er programmet blevet slettet fra min pc, og jeg skal derfor have det geninstalleret igen. Tidligere kunne jeg bare køre filen fra maillen, og så virkede igen, men nu beder programmet om kunden nr eller licens. Når jeg indtaster kunden nr., kan programmet ikke aktivere. Visma supporter ikke programmet længere.

Er der nogen der ved hvordan jeg kan kickstarte programmet igen?
KHN Professor
04. maj 2020 - 14:31 #2
Er det dette link du har været inde på?
https://www.visma.dk/software/regnskabsprogram/summasummarum/
kurt54 Ekspert
04. maj 2020 - 14:46 #3
Har du mulighed for at gå tilbage til et gendannelses punkt før sletningen.?

Eller har du en backup  at falde tilbage på ? Macrium reflection eller lignende..
dennis_sorensen Praktikant
04. maj 2020 - 16:29 #4
Tak for jeres svar.

Jeg har ikke hentet programmet via visma.com, da jeg selv havde en backup. Jeg har backup af hele mappen som programmet lå i, inkl. exe filen, forskellige DAT filer, KTP filer, MMS filer, mv.

Herudover har jeg også backup af selve regnskabet, men i første omgang kan jeg ikke få programmet igang uden aktivering.
puren Ekspert
04. maj 2020 - 19:17 #5
tro ikke du kan få aktivert programmet mere da visma har lukket og slukket for programmet så de har sikkert også slukket for de server der styre aktiveringen
col Praktikant
10. maj 2020 - 18:24 #6
Hej!
Jeg har samme problemstilling som Dennis, men har sat kryds i at jeg vil prøve programmet i 45 dage. Jeg mener, at kunne huske, at man stadig kan bruge programmet efter de 45 dage. Jeg tror ikke, Visma kan gå ind og lukke programmet?
Jeg satser på at det virker efter de 45 dage, men printer måske lidt ud 1 dag før.
Hilsen
Christian
puren Ekspert
11. maj 2020 - 14:19 #7
6# Visma kan gå ind og lukke programmet?
har svært ved at se hvorfor de ikke skulle kunne gøre det
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
For 20 år siden blev Netcompany stiftet som modsvar til de etablerede it-leverandører: Her er de tre principper bag Netcompanys milliardsucces
Interview Siden 1999, hvor Netcompany blev etableret, har det danske it-selskab haft tre principper for at drive en succesfuld it-virksomhed. "Vi mente i al beskedenhed, at det måtte kunne gøres bedre ved at modernisere måden at bygge it-systemer på," siger Netcompanys direktør André Rogaczewski, der her udlægger den succesformel, der stort set har været den samme i de seneste 20 år.
Computerworld
Kinesiske TikTok lukker ned i Hong Kong efter indførelse af censur-lov
TikToks kinesiske moderselskab Bytedance lukker for adgang til den populære app i Hong Kong. Til gengæld vil en kinesisk version af appen fortsat være tilgængelig i Hong Kong
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
10 ting du bør overveje, når du skal vælge EDI-leverandør
Det behøver ikke være en svær proces at vælge EDI-leverandør, hvis du blot ved, hvad du skal være opmærksom på. Men for mange virksomheder kan det forekomme uoverskueligt at vælge EDI-leverandør. Markedsanalyser peger på især tre bekymringer, som du kan læse mere om i dette whitepaper, hvor vi også giver dig en tjekliste af spørgsmål, du skal stille til leverandører.