jblau Praktikant
10. maj 2020 - 16:20 Der er 4 kommentarer

overførsel af mails fra outlook til Gamil

Hvordan overfører jeg udvalgte mails fra outlook, til Gmail (Ikke synkronisering.) Jeg har været så dum at bruge min arbejds mail privat,og skal snart på pension, derfor vil jeg gerne gemme mine private mails i min g mail.Det er et kæmpearbejde bare at videresende, hvorved jeg også går glip af at kunne se afsender og tidspunkt for korrespondancen.
Please hjælp mig ,og gerne i så mange detaljer som muligt-På forhånd tak
Jette
ole_madsen Ekspert
10. maj 2020 - 16:40 #1
Du kan tilknytte gmail til din outlook. Den vil optræde som en ekstra postkasse ude til venstre under alle mapperne.

Når først du er der, er det bare at markere og trække mails/mapper over i gmail postkassen.
jblau Praktikant
10. maj 2020 - 17:11 #3
Den mulighed synes jeg ikke jeg kan finde, måske fordi det er min arbejdsmail , som jeg har adgang til hjemmefra-måske jeg kan gøre det når jeg er på arbejde fra min computer der-og måske skal jeg have tilladelse eller sådan noget.Jeg vil vende tilbage når jeg har fået tjekket med min arbejdsplads.Foreløbig tak for tippet
Mvh
Jette
ole_madsen Ekspert
10. maj 2020 - 18:41 #4
Bruger du outlook direkte gennem en internet browser, kan du kun se din arbejds-postkasse.
Ovennævnte kræver outlook klient programmet installeret på PC´en.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Denne malware er den største trussel mod din virksomhed lige nu
Den mest aktive malware i verden sniger sig ind, og at svært at gøre nøget ved. Se her hvordan du tager dine forholdsregler.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.