lurup Ekspert
12. maj 2020 - 10:59 Der er 4 kommentarer og
2 løsninger

Udskrive fra Gmail

Hej

Kan man på en måde udskrive 10 pdf filer på engang som er vedhæftet i en mail i Google / Gmail ?
Palle A. Praktikant
12. maj 2020 - 13:55 #1
Har ikke kendskab til at det kan gøres direkte fra Gmail.
Vil anbefale at downloade alle filer og derefter kan man anvende gratis pdf program (som eks. PDF architect - kræver vist gratis registrering) med batch funktion.
FrederikSchack Juniormester
12. maj 2020 - 21:15 #2
Det nemmeste er muligvis at klikke på "Download all" ikonet, udpakke og vælge alle filerne, højreklikke på dem og så vælge udskriv.
lurup Ekspert
21. maj 2020 - 12:44 #3
Tak
hans.simon22 Juniormester
27. maj 2020 - 16:47 #4
Man kan sagtens udskrive fra gmail, tryk på udskriv, --> vælg alle de info som skal printes og tryk på gem som pdf --> derefter vælg printer --> vælg dokument --> tryk print
lurup Ekspert
27. maj 2020 - 17:47 #5
Tak
Palle A. Praktikant
27. maj 2020 - 18:13 #6
#4 Er det så ikke kun selve mailen du får skrevet ud på den måde?
Spørgsmålet var om udskrift at flere vedhæftede dokumenter på samme tid, hvilket jeg ikke kan se er muligt - hverken fra mobil eller pc.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Denne malware er den største trussel mod din virksomhed lige nu
Den mest aktive malware i verden sniger sig ind, og at svært at gøre nøget ved. Se her hvordan du tager dine forholdsregler.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.